sinber İlk ovulasyon testim arkadaşlar aklımda yoktu bu yüzden 1 saat kdr öncesinde baya su içmiştim snr gidio alıp hemen yaptım idrar sulu ve açık renkti doğal olarak eğer sıvı alımını kesip öyle yapsaydım daha koyu çıkar mıydı https://imgyukle.com/i/ngkyoe
Darkgod sinber tabi bir iki saat öncesi sıvı alımını durdurmak gerekkiyor ve gergin aynı saatte yapılması gerekiyor 10-5 arası
Gizempamuksuturgut sinber öğlen 12 ve 2 arası lh hormonu belirgin oluyormuş galiba ve sıvı alımını kesmeniz lazım siz yinede bekleyin 1 saat ve tekrar deneyin
Fatma_24- Akşam 7 de sıvı almını kesin saat 8 dede yapabilirsin daha emin olursunuz , ama yumurtlama var bence bugün sıvı alımına rağmen koyuluğu fazla
sinber Fatma_24- teşekkür ederim 😊 saat 2 de su içmiştim 3 te yaptım ama baya su içmiştim ve idrar (afedersiniz ) baya baya açık renkti şeffafa yakın 2 den beri su içmedim 6/7 gibi tekrar yapsam mı acaba
Fatma_24- sinber bugünü değerlendir her halükarda bence bi daha yapmana gerek yok yarın yaparsın birde .
Gizempamuksuturgut sinber önce yumurtalama gününü değerlendir ve ertesi gün tekrar çatlamaya bak çünkü çatlama En geç 24 saat Sonra olur