Kisaerbebek 7 haftalık hamile olupta kendini sürekli sersem hisseden arada bir beyni kayıyormuş gibi hisseden bir benmiyim acaba??
Nurunilkmucizesi Kisaerbebek dınlen bol bol 7. Haftada öyleydim 8. Haftada bulantim bsladi ve o sersemliği aradim . Allah baska dert vermesin 🤲🏻❤️🤗
kubracakos Kisaerbebek bende 7 de aynıydım şimdi 8 oldum bulantım var ama sersemlikte geçmedi yataktan kalkıp kanepe de kanepeden kalkıp yatakta uyuyorum 😂
Eceyamali Kisaerbebek aynı ben 🙈 bende 7haftalığım kafam kalkmıyor resmen . Zorla çalışıyorum iş yerinde
Fatma_24- Kisaerbebek ben de öyleyim malesef sanki eşyalar yamuk duruyor sersem gibiyim sabahtan akşama kadar
Kisaerbebek Minikbirkalp malesef yatamıyorum çalışıyorum sabah 6 da kalkıyorum gün boyu sersem gibiyim artık beynimde bir sorun var sanamaya başladım
Fatma_24- Kisaerbebek elhamdulillah öyle bi şey yok birde çok sinirli oldum ya eşim bimşey söyleyemiyor sinirleniyorum hemen bu hali mi sevmedim huysuz bi şey oldum 😒😟
1cicek Kisaerbebek iyi aksmlar sersemlik ve panik bendede var sizin oyuzdnmi oluyodu sersemlik bikacgundr bendede var bende endiseleniyrm
Kisaerbebek 1cicek yeni gördüm msjınızı galiba panik ataktan oluyor ve bende boyun düzleşmeside var oda yapıyormuş