Lale96 Kızlar merhaba. 25 haftaliğim elimi karnima koyduğumda bebeğin kalp sesini duya biliyorum.Normalmi? Fazla çok vuruyor kalbi🙄
pink01 Lale96 kendi yetişkin kalbimizi bile elimizi koyduğumuzda varla yok arası hissediyorken kat kat içerde ve suyun içindeki el kadar bebeğin minicik kalbini hissetmeniz mümkün mü sizce düşünür müsünüz. başka birşeydir o
duygusm Lale96 Bebeğin kalbini değil de bir atardamarı hissediyor olmanız daha olası. Zaten bebeğin kalbi olsa dakikada 140+ atım sayısı olması lazım, oradan da anlayabilirsiniz.
Lale96 Yildizim valla tıp tıp atıyo kalbinde sorun olmasindan korkuyorum haftaya doktorumla randevum var
Melisabkc Bende aynı şekilde duyuyorum ki zaten 20.haftdan sonra steteskopla duyulabilir yazıyordu uygulamada da hatta. Bu demek oluyorki kendi kalbimiz gibi hissediyoruz işte bu kdr basit
Prenses001 Lale96 Melisabkc Kalp değil o nabız . Sizin kendi nabzınız aynada karnınıza bakın damarları görürsünüz
Melisabkc Kızlar beni de korkuttunuz şimdi bende yatağa sırt üstü yatıp dinleyince arada pıt pıt sesler duyuyorum yani bu kötü bişey mi şimdi
SedaveSusam Lale96 o bebeğin kalbi değildir canım ama böyle ritmik pıt pıttan bahsediyosan eğer o hıçkırık olabilir