23 yaşında 2. bebegımı kucagıma aldım cok sukur. 40+4 haftalıkken 15 şubat sabah 6da 10 dkda bir gelen sancılarım vardı anladım zaten dogum sancısı oldugunu, sabah 9dan sonra 5dkda bir sancı gelmeye başladı, sancımı evde cekmek ıstedıgım ıcın 3dkda bire dusunce hastaneye gıdıcektım saat ogleden sonra 2ye kadar 5 dkda gelmeye devam etti ama şiddetli degildi cok rahattım oglumun karnını doyurdum evimi temizledim kaynanamda var yanımda ama bı ise yaradığı yoktu tabı 😒sonra Meryem Ana otunu suya koyup surelerını okudum, 2bucukta kaynanama dayanamayıp anca evı dagıtıyo cunku esıme kalk barı hastaneye gıdelım canım sıkıldı evde dedım 😂 gıttık acılde alttan bir baktı hemsıre 9 santim acıklık hemen dogumhaneye dedı, ben şok tabi😂 cok mutluyum hemen dogum olucak dıe ama basıma geleceklerden habersızım tabı 😏 dogum odasına alındım hemen ustumu giyip dogum basladı. 15 dk kadar surdu ebem okadar ıyıydıkı şehir hastanesinde olmasına ragmen perina masajı yaptı kesi atmamak ıcın cok ugrastı ama ben ıkınamadıgım ıcın kesti malesef saat tam 15.00 da oglumu aldım kucagıma, evet dogum gayet kolay gectı herrsey bitti dıe beklerken dikiş başladı 45 dkka dikişler surdu oglum cıkarken kafasıylada yırtmıs baya neyse dıkısde bitti derken kanamam durmadı cok fazlaydı kanamanın nerden geldıgını bulmaları gerekıyordu oyuzden defalarca o dıkıslerle alttan bakıldım kactane alet soktular hatırlamıyorum ebem basımdan bir dk ayrılmadı hep elimi tuttu su verdı Allah razı olsun, ama canımı alsaydılar daha iyiydi, esim o sıra geldi ıcerı biraz onu gordum falan derken hoppa tekrar kanama doktorlar tekrar geldı esim kapının onune cıkarttılar ben yine cıglık cıglıga bagırıyorum tabı canımdan can gıdıyo resmen esim dayanamayıp girdi ıcerıye benı o halde gorunce o bayıldı 😂 basımda herkes bu sefer esıme kostu dısarda onu ayıltmaya calısırken bende ıcerde fazla kan kaybettiğim ıcın bayıldım 😒 esimı acile goturdurduler benı mudehala odasına aldılar orda da bı guzel canıma okudular ama bısey cıkmadı cok sukur, o acıyı bosu bosuna cekmısım😣 ateşim cıkmasın dıe ılac vermısler bana bu sefer zangır zangır titriyorum 2 saatte oyle gectı sonra cok sukur cıktık odamıza ebem bize ozel oda ayarlamış saolsun eşimide yanıma refakatçi olarak yazdırmış devlette ızın vermezler normalde onun sayesinde esim kaldı yanımda, ☺️dogumhanedeki herkes cok ıyıydı gercekten cok ılgılendıler ıyı insanlara denk gelmek cok onemlı, Allah razı olsun hepsinden 🙏 sımdı 3 gunluk oldu paşam ve sarılık yuzunden hastaneye yatış yapılacak sanırım dualarınızı eksik etmeyin lütfen 🙏♥️