Zumranilda 21 haftalık tek yumurta ikizlerimi bekliyorum henüz alışveriş yapmadım sizce erken mi baslamalimiyim.cevrem acele etme ne olur ne olmaz diyor 🙁
Merve_kucuk Zumranilda cinsiyet yonundenmi ne olur ne olmaz diyorlar :) ben 28+6 günlüğüm yeni yeni başlayacağım kıyafet almaya
Fatma29 Zumranilda kıyafetlerini felan alabilirsin bundan bisey olmaz. Çevre hep biseyler söyler ben hamile olduğumu duyduğum an aldım biseyler
Akdenizbebisi Zumranilda ben 12. Haftada almaya başladım bitmiyor hiç birşey sürekli eksik birşeyler çıkıyor al bence biranda çok yük olmasın 🤷🏻♀️
Arzuefee Zumranilda canim ben 27 haftalikken herseyimi tamamlamistim çünkü inanılmaz agirlasiyorsun cikip geze geze yapamadim internetten sipariş verdim hep kimseyi dinleme çoğul gebelik bu banada erken erken dediler cok pisman oldum keske azar azar alsaydim dedim suan 33 haftamizdayim odalari bile tamam. islak mendili bol al 😅
pink01 Merve_kucuk hayır bebeğe bişey olur doğmaz anlamında diyorlardır kesin ah o çevredekiler yok mu düğmesi olsa da kapatsak
Zumranilda Bebeklerim kız 16. Haftada belli oldu ama riskli gebelik tehlikeli acele dedikce etrafımdakiler elim hiç birseye gitmiyor
Merve_kucuk Zumranilda Bence sen kimseye hiç kulak asma içinden ne geliyorsa onu yap derim. Inşallah sağ salim bebeklerinide kucağına alırsın rabbim yardımcın olsun 🙏🏻
17062013 Bi riskiniz yoksa yapın bence insan heves ediyo ben 20 haftalığım cinsiyet kesinleşti dün bir kaç parça aldım zaten yenidoğan çok almayı düşünmüyorum 😊 bişey olcak olsa Doğumda da olur allah korusun bunun önüne geçebilcek değiliz