Ayse_3 Çekilişi canlı izledim ben hep yüksek sayılar ve belli, sayılar cıktı rast gele 100 aşagı 1 cıktı oda yanlışlıkla cıktı bilmiyorum tatmin edici olmadı cekiliş neysek uygulama güzel hediye olmasanda olur sıkıntı yok
Seymen1905 Happymom hiç canınızı sıkmayın gayet adaletli olduğunuzu düşünüyorum her ne kadar bana çıkmasada😁bu zaten bir yarışma ben uygulamadan zaten birşeyler öğreniyorum sürekli kafama takılanlara cevap alabiliyorum Allah sizden razı olsun.siz böyle devam edin biz sizin arkanızdayız 😘@NaimeYilmaz @adm @HappyMom
NaimeYilmaz Seymen1905 Desteğiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.🥰 Moral ve motivasyonumuzun bir kaynağı da sizlerin bu güzel yorumlarınız. 💜
Prenses001 Dsg 😄😄 benimde bir şey yapasım yok şu an yapılacak bir şey yok gerçi ama birazdan çocuk okuldan gelince başlayacak koşurmaca
Prenses001 Dsg bendeki de bitmiyor ki 15.5 aylık olan sayesinde 😄 bide bu ara bi tutturmuş bağırarak çığlık atarak yaptırıyor istediğini ne istiyorsa su bile istese basıyor yaygarayı 😄
Dsg Prenses001 bağırdığı zaman tepki verme sakinleşene kadar göz teması kur ve her bağırdığında bağırarak istediklerini yapamazsın bu evin kuralları var ve ne istediğini sakince söyle de ve her defasında bunu yap ağlayarak ne istiyorsa yapma mahfolursun kız öyle
Prenses001 Dsg bağırdığı zaman gözünün içine bakıyorum o anlıyor 😄😄 buda benden çekiniyor babaya yapışık konuşma huyu yok ya bir değişik bide başında 2 tane abi var çeneleri de hiç durmaz yani konuşması lazımdı hala konuşma yok ilk çocukta böyleydi 2. Bunun kadarken cümle kuruyordu deli oluyorum ya genelde gergin ve sinirli oluyorum bunun bu huyu yüzünden
Dsg Prenses001 gerginliğinden dolayıdır büyük ihtimal çok zor bir durum ama sakin olmalısın kç kendini rahat ve güvende hissetsin