Melike1734 Merhaba arkadaşlar, hastanedeki gebe okuluna giden arkadaşlar kaçıncı haftada başladınız? Hepinize sağlıklı bir doğum diliyorum.. 🙏🤗
tugce67-67 Melike1734 17 de başladım canım 🤗çok ağırlaşmadan gitmek istedim .zaten doğuma kadar istediğiniz kadar gelebilirsiniz dedi hoca
Melike1734 Emosh123 Teşekkür ederim canım bizde taşınma durumumuz olduda 24+2 yim perşembe randevum hastaneye gittiğimde gebe okuluna yazilicamda inşallah geç kalmamışımdır dedim 😊
Sserpildyn Emosh123 ben normalde özele muayene oluyorum bursa da yaşıyorum şehir hastanesinde var gebe okulu ben yine de gidebilirmiyim acaba bu konuda bilginiz var mı
Melike1734 tugce67-67 Bizde taşınma durumlarımız olduğu için mecbur ertelemek zorunda kaldım 24. Haftamdayım perşembe randevum var doktora gitmişken kaydimida olucam 🤗
Melike1734 Kizimmmm bir önceki oturduğumuz yerse hastane 14. Haftadan sonra kayıt alıyordu yanlış hatırlamıyorsam özelde sizinki olabilir 😊
Benimguzelkiziim 20 de gittim ama en küçük haftalı bendim herkes 29 35 arasıydı hatta hocamda 30lu haftalarda yine gel dedi
Melike1734 Gamzegrgl Az geldi canım banada ama ben tam detaylı bilmiyorum bilen arkadaşlar yazar sana buradan
Hi2018 Arkadaşlar gebe okulu hafta içi mi eğitim yapıyor. Ben çalışıyorum da. Bilgi verebilir misiniz
Meren429 Melike1734 devlet hastanesinde 24. Haftada basladim. 3 seans seklinde dedi. Bir dahakine 28. Haftada gidicem. Yapmam gereken egzersizleri gosterdi
Melike1734 Meren429 Bende 24+2 yim perşembe gittiğimde konuşup kayıt oluşturmayı düşünüyorum bakalım buradaki nasıl 🤗
tugce67-67 Melike1734 anladım canım daha seninde erken zaten bir ay sürüyor.devlet hastanelerinde ücretsiz haftada bir gün.tavsiye ederim😇
hilal-ali32 Melike1734 Kesinlikle gitmelisin. 19 yaşındayım ve içimde hep ona bakamacağım bebeğim hep hasta olacak. Doğumda öleceğim gibi saçma sapan korkular vardı. 4 haftada bunların hepsini aştım. Doğum korkusundan bebek bakımına kadar herşeyi öğretiyorlar. Birde eğiten ebe şansına iyi gelirse bitsin istemiyorsun. Eğitim bittikten sonra daha doğumuna varsa tekrardan başlamak istiyorsun ve böyle bir imkan sunuyor devlet hastanesinin gebe okulları
bilaloguzunannesi Melike1734 iskenderun özel palmiye hastanesine gidiyorum her çarşamba saat 3 de başlıyormuş daha başlamadım 24 haftalık hamileyim biraz daha zaman geçsin istiyorum
Melike1734 bilaloguzunannesi Anladım canım bende 24+2 yim geç kaldım diye bi stres oldum ama kalmamışım anlaşılan 🤗