Duyduy Aysel123 canım normal dpgum düşünüyorsan benim doktorum pendik Remedy hastanesinin karşısında Dr Medet beyin muayenehanesi var. Yılların doktoru. Tecrübeli ayrıca. Bayan olsun dersen Hülya hanımı da övüyorlar
Ozlmdz Cihan tıp merkezi Cüneyt uzun üzerine doktor tanımıyorum. 9 haftalık kanamam oldu bir çok doktora gittim hiçbiri kanamam neden olduğunu anlamadı bir tek Cüneyt bey neden olduğunu söyledi 12 haftalikkende cinsiyeti söylemişti
busrasahinn Ozlmdz evet Cüneyt bey erken söylüyo cinsiyeti bende büyük ihtimalle bu hafta gidicem 12 haftalık olduk öğrenmenin zamanı geldi 😊
Duyduy Birprensesannesi_ kaç haftalıksınız? Bende orda dogum yapacagım. Dün başlık açmıştım yazan olmadı ebeler falan nasıl acep
Birprensesannesi_ Duyduy 25 haftalığım ebelerini filan hiç bilmiyorum doktorum pendık hospıtal da idi remedy e gecti bu ay ilk defa gittim hastaneye ama doğum ücreti normal doğum 1700 TL sezeryan 2100 TL
Babytmr Aysel123 emsey hastanesi canan hanımdan çoookk memnunum. Bikaç doktora gittim değişik nasıllar diye ama hiç biri canan hanımın güvenini ve güleryüzünü vermedi bana. Hamileliğimin başından beri ona gidiyorum. Sonuna kadarda gitmeyi planlıyorm.Çok kibar naif ve anlayışlı bi doktor tavsiye ederim.
Sibelderdiyok Aysel123 Ada tıp hastanesi Yeliz Akçelik randevu alıp gidiliyor doktorum çok iyi çok iyi ilgileniyor a dan z ye kadar açıklamayı yapıyor kafana takılan her konuyu anlatıyor . Tavsiye ederim
Ebruzey Aysel123 Yüzyıl Hastanesi̇ hale kayıran kesinlikle tavsiye ederim yıllardır gidiyorum hepte tavsiye ederim
HabibeGlrmr Bende yüzyıl hastanesine gidiyorum fakat medicalpark acıldı baya güzelms oraya gitmeyi istiyorum
Cansummm Aysel123 yeni açılan vm medical parkta Şeyma hanım ile bahar hanım var alanında iyi Dr lar bir de emsey de Gülcan hanımı tavsiye edebilirim.
Duyduy Birprensesannesi_ benm doktorum dogumu orda yaptrcak ama hastane nasıl diye merak ediyorum. Bir arkadaş ebeleri çok ilgisiz demişti,göreceli tabi. Ve normal dgmda lavman yapmamışlar.
Aybis58gokay Pendik özel Remedy Yüksel Sezener VeYa Pendik Medical Bahar ergen pişman olmaazsin kesinlikle gitt ✋ başkalarıyla zaman kaybetme ben 2 senedir 2 kayıpla edeceğim kadar zaman kaybetmiştim.
Birprensesannesi_ Duyduy ben doktorum ordadıye gidiyorum şuan o hastaneye hiç bilmiyorum canım ebelerini hastanenin tıtızlıgını doğum için nasıl