17062013 Sancarefe bana vegaferonla devit3 damla aldım ordan ücretsiz 5 aylık oldu 1 kez aldım acaba bitince gitsem yine verirler mi tek seferlik mi verdiler
Ebrar18 Sancarefe evet vegaferon decavit ve damla vitamin bunları sağlık bakanlığı karşılıyo ücretsiz veriyolar
yagmur2019 PrensTaha ben hamileliğimin 3.ayından beri bu Demir hapını kullanıyorum bittikçe sağlık ocağından ücretsiz alıyorum
17062013 yagmur2019 vitamin ilacı olarak ücretsiz yada sigortanın bi kısmını karşıladığı bi ilaç verebiliyolar mı
Ebrar18 17062013 ben ilaçlarım bitince gidip alıyorum aile hekimliğinden decavit de veriyolar . Bende 5 aylığım kaç kere bitti gidip aldım . Sizin de ilaçlarınızın bitmesi gerekirdi çoktan
yagmur2019 17062013 benim kadın Doğum doktorum özel bir ilaç verdi regenesis max diye sigorta karşılamıyor aylık 70 tl ye bir ilaç başka vitamin verirlermi hiç bilemiyorum
17062013 Ebrar18 ben başka marka olanlardan kullanıyordum sonrasında onlar bitti yazdırmaya gittim ama aile hekimi yoktu 1 ay gidiyor ilaçlar zaten
Serguzest PrensTaha bende kullandığımdan beri ishal oldum sabahları bide doğru düzgün bişey yemediğim halde karnım sürekli şiş bu ilaçtan dolayı mı acaba
yagmur2019 17062013 evet decavit verdi bana ama doktor kullanmamaı istemedi regenesis ve kan hapı yeter dedi
Esrayksl CananMuhammed Benim kanım düşük çıktı ondan iki tane içmemi önermişti doktorum normal değerleri olanlar için sanırım günde bir