Biranne00 Mrvmrv bende gümüş kapakla göğüs kalkanı arasında kararsız kaldım canım hangisi daha iyi veya ikisinin farkı ne bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?
Humi Mrvmrv sadece gumus kapak kullanin ve asla krem kullanmayin diyorlar. Yakinimda 3 kisi dogum yapti cok az agrilari olmus. Krem surunce yumusuyormus gogus ucu onun iicn gec iyilesiyormus
Gmzalp Mrvmrv doguma 3 ay var ama ben oncesinden gumus kapagi aldim. Krem her nekadar bitkisel zararsiz densede icinde mutlaka kimyasaL var ve bebege gececek oyuzden herkesde cok memnunki ben kapak aldim
Mrvmrv EbruIrmakAhmet 2 gün sonra doğumum var hala karar veremedim hiçte kullanan yok sanırım kimse yazmadı 🤦♀️
Mrvmrv Humi sağolun valla ben hiç kimseyi bulamadım kullanan o yüzden boşa para vermekte istemedim yoruma göre alıcam
Humi Mrvmrv ne demek bende cok arastiriyorum iki hafta sonra benimde egitimim var orda sorucam bakalim o ne diyecek
Mrvmrv EbruIrmakAhmet ben o zamana inşallah doğurmuş ve kullanıyor olurum geri dönüş yaparım inşallah☺️
edaozdxx Tahinin üzerine çıkan yağı sürün başka birşeye gerek kalmayacaktır. Şahsen ben hiçbir şey kullanmadım. 🤭
Merve2253 edaozdxx merhaba. Tahin yağını sürüp göğsü açık bırakıyor musunuz biraz emsin diye. Nasıl kullandınız acaba?
Esraaydn21 Mrvmrv brn lansıon krem aldım ama cevremde dogurmus olan herkes kesınlkkle gümus kapak al dıyo sıddetle tavsıye edıyolar. cok pahalı bilemedım bende alsammı almasammı sma kullananlar cok memnun bılsemmkı alcam hıc yara olmucak bı dk dusunmem
Gmzalp Esraaydn21 kendin ve bebegin icin aliyosun eger aci cekiceksen o paranin ne anlami var ki al gitsin ben nolur nolmaz diye ilk onu aldim cunku cok kuru cilldim
edaozdxx Merve2253 direk sürüp iç çamaşırınızı kapatabilirsiniz. Bebek emzirmeye başlayınca ilk birkaç gün de yara oluyor. O zaman da her emzirme sonrası pamuk yardımı ile sürün. Bebek için de faydalı silmenize gerek kalmıyor.
Halidemat Mrvmrv arkadaşım Silverette aldı yaraları hemen geçti verdiğin paraya değiyor dedi çok memnun 👍