Minikmucizem13 Kizlar 28 haftalik hamileyim 1 haftadir ev tasinmasndan dolayi yoruldum sanrm bugun vajinamda baski hissediyorum 4 5 kere cok guclu zonklama oldu kanamam falan yok cok sukur yinede korktum hareketleri cok aktif kac gundur suanda oyle
bilgihamile Kendini yormasaydin keske yada yavas yavas yapsaydin canm. Bi doktora gorun istersen ne olur olmaz diye sanmiyorum bi sorun oldugunu bsnde kendimi yordugumda falan oluyor aynisi ve bebekte yorgunluktan haraket etmiyordu doktora falan gorunebilirisn
bilgihamile Minikmucizem13 Bebek haraketleri iiyse sknti olacagini dusunmiyorum. Bende de olmustu ama bende ayriyetten bi stres faktoru vardi. O sinirle hem kendimi yordum hem streslendim baya indir kaldir egil uzan derken gun boyu yorulmustum. Sonrasinda agrilar takip etti belimden karnima oldu kasiklarim ve alttanda agrim olmistu. Bebek haraketleri azalmisti doktora gitmistim yorgunluktan dedi bisey dememisti. Sizinde oyledir muhtemelen ❤ rabbim saglicakla mutlulukla huzurla kucaginiza almayi nasip etsin