minnakfasulyecim Kızlar kasık ağrıları şu dönemden sonra normal mi? Dünden beri hafif hafif vuruyor bugün biraz daha fazlaydı sanki. Bide sarı balgam gibi akıntım vardı sümüksü yapının bi tık katısı. Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Doktora gitmelimiyim?
_Mrv_ minnakfasulyecim ben de 18+2 den sesleneyim, bu aralar karın civarımda bi sertleşme oldu çok aşırı gaz varmış gibi bir his ara ara hafif ağrılar oluyo, akıntı baştan beri var enfeksiyon yokmuş normal dedi.. hafif kasılmalar akıntılar fln normal bence 🙄
Masal01 _Mrv_ aaaaaaa aynısını bende dün akşam yaşadım bu arada bende 18+2 yim..gece uyurken zorlandım ya sanki karnımda kocaman bir ağırlık var gibi hissettim hatta korktum biraz ama bence gaz ve kabızlıktandır diye düşünüyorum
minnakfasulyecim Mucizeye_yolculuk Masal01 _Mrv_ Kızlar aşırı rahatladım kusura bakmayın ama tek sıkıntı büyük tuvaletmiş kaç gündür yoktu, yaklaşık 1 saat önce sıkıştırdı ne ağrı kaldı ne bişey çok şükür 🙏 kabızlığımızda bebek büyüdükçe bağırsakları sıkıştırdığı içinmiş öyle okudum. Teşekkür ederim yorumlarınız için sizde en yakın zamanda kurtulursunuz inşallah ❤️
_Mrv_ Masal01 💐 akşam çok sıkıştırıyo, bazen nefes almakta da zorlanıyorum dışarı yürüyüşe çıkıyorum bi 10dk fln iyi gelio, cinsiyet belli mi 🥰
Mucizeye_yolculuk Kızlar 18+4 den sesleniyorum dün geceden beri aynı agrılar bende de var hiç uyuyamadım gece çok ağırlaştım birden şuan hafif kasık agrım devam ediyor 🤷🏽♀️
Masal01 Evet bende öyle olduğunu düşünüyorum birde kullandığımız Demir ve kan ilaçları da üstüne kabızlık yapıyor ne yazık ki
Bulutalazinannesi Bende 18+1 deyim, kaşık ağrısı ve bel ağrısı oldukça fazla, ayakta uzun süre durduğum zaman kasılmalar oluyor. Mide yanması tek sıkıntımız, çok şükür başka bi sorun yok 🥰