Ursavasipek1998 Kızlar folidoce folik asiti kullanıp hamile kalanlar varmı aranızda kaç ay kullanmak gerek bi yardımcı olur musunuz bana?
Dsg Ursavasipek1998 folbiol kullandım 1 ay şimdi çok şükür 10 haftalığız 🧿hamilelikte kuşlanıyorum folidoce yi Rabbim hayırlısı ile tüm annr olmak isteyenlere nasip etsin hayırlı evlatlar
Serife3304 Ursavasipek1998 ben hamile kalmadan önce 2 ay kullandım hamile kaldıktan sonra da 3 ay devam ettim
Hilalse Ursavasipek1998 ben 3 aydır korunmuyorum hamile kalamadım diye doktora gittiğim ay bana folidoce aldırdı düşünüyosan kullan bi sorun yok diye o ay hamile kaldım etkisi nedir bilmiyorum 🤷🏻♀️
Fatma_24- Benim doktorum demişti ki folik asiti normal de gebe kalmayı düşündüğünüz zaman en az 3 ay öncesin de folik asit kullanmalısınız demişti , ama ben hamileliğim habersiz olduğu için hamileyken kullandırdı bana
Serife3304 Ursavasipek1998 bildiğim kadarıyla hamile kalmaya bi yararı olduğundan değil de bebekte bazı sıkıntıların olmasının önüne geçtiği için kullanılması öneriliyor. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde hamile kalırsınız ☺️
CeylanAsena Ursavasipek1998 bennn yasmin kullanıyordum bıraktığım ay folidoce başladım ilk ay hamile kaldım hemen
Sbl91nht Arkadaşlar bu başladığınız hap hamile olmayı kolaylaştıran birşey değil sadece gebelik oluşursa bebeğin omur ilik gelişiminde destek olan bir vitamin ilacıdır gebeliği kolaylaştıran bir ilaç değil yAni lütfen netten araştırıp bilgi sahibi olunuz ☺️