ZorYollardanAsipGelenim resimag.com/i/d2b960d581a gebelık var mı burdakı yuvarlak ne oluyor adetım kahverengi olmuştu doktora gttım kan testi ıstedı hıc bısey demedı sonuca gore konusalm dedi
Deletedmom127 ZorYollardanAsipGelenim ben gebelik testi sanmıştım canım. Ultrasonda anlamıyorum kusura bakma..
Deletedmom127 ZorYollardanAsipGelenim böylece yazmış oldum üste kalır mesajın gören olur yazar birazdan merak etme sen canım
Zeyk ZorYollardanAsipGelenim bu resim tamam açıldı. Ama ultrason görüntüsü bu bilemeyiz hamilelik varmı belki kesedir ama kan tahlili sonucuna göre söyler doktorun. Ne zaman kan verdin?
Zeyk Attığın hiç bir resim acikmiyor çünkü. Resimag değil başka siteden resim atmayı dene image yükle resim yükle yaz yada. Sonra altta çıkan resim paylaşım linkini buraya kopyala
Zeyk ZorYollardanAsipGelenim inşallah vardır 🙏 sonucun yüksekse herhalde ona göre bakicak doktor da emin olmak istemistir diye düşündüm
ZorYollardanAsipGelenim superrmomy kan testi ıstedı ona göre konusuruz dedı bunu verdı bıde anlamadm kı