24 ü gündüz bunalıma girdim baya ağladım birde rüyamda aşure yap anne ben geleceğim diyen 5 yaşında kız çocuğu gördüm aşuremi yaptım o gün dua ede ede ..baya bi duygusala bağladım ağladım sızlandım o gün depresyonun dibindeydim 😂 nefes darlığım yürüyememem birde sürekli çiş artık zulüm gibi oldu benim için ..((hamile anneler beni anlar )) eşim de küveti doldurdu hadi biraz yat belki kasların gevşer Doğumun kolay olur dedi .. neyse ben gece küveti doldurup bir saat kadar müzik dinleyip yattım içinde 🙂) 38.5 günlük hamileliğim boyunca ilk kez o gün küvette uyur gibi baya gevşedim . Saat 2.30 da yattık gece 4.45 gibi çişim geldi diye kalktım ((((ve böyle su gibi değil de şerbet gibi yapış yapış şeffaf hafif değişik bi kokusu var ))) suyum geldi . Bebek karnımda hareket ettikçe su akıyordu .. çişimi yaptım birde ılık duş aldım . Hazırlandık ama benim adet sancım gibi sancım var 10 dk da bir geliyor Gittik önce annemi aldık sonra direk doğumhaneyi aradık yolda . Ben girdim kapıdan doktor kontrolünde 5,5 cm açılmam olmuş doktor Doğuma 💯 80 dedi ben hala şaka gibi inanmadığım için ve hiç doğurmadığım için sakin sakin girdim tek başıma lavma yapıldı bi yandan acı çekiyorum bi yandan kıvranıyorum bi yandan da kanamam var yatak komple kan oldu ne annemi ne eşimi arabadan indim bi daha görmedim . Hala 9 ayın alışmışlığı var hiç Doğum korkusu gelmedi . Neyse beni doktor kontrol etti ve gitti 2 saat acı çektikten sonra ben doktor geldi ve bebeğin kafası çıkmış kalp atışı yavaş ıkın ıkın diye bana bağırdı ben var gücümle ıkınıyırum ama ağzım kurudu çığlık atmaktan en son doktor gizem nts ye bak kalp atışı yavaşladı bebeğin kafası bacaklarının arasında omuzları çıkmıyor hadi diye bir bağırdı ben kitlendim o an sonra doktor hemşireye bu beceremiycek bebek sıkıntıya girdi karnına çık dedi hemşire e karnıma bir oturdu bebek bi çıktı ama ılık ılık bir rahatladım 😅 böyle o an dünyanın en rahatlatan hissiydi benim için ... sonra dikişler ve bebeğimi kucağıma aldım 😇🧚🏼♀️ Hayat benim için Yen’i başlıyor bundan sonra inşallah Rabbim herkese kolay güzel doğumlar versin inşallah.. sıktıysam k bakmayın 💚😌