Bgmbgm Bilgee ben roxy dalan la yıkadım toz deterjan. İki kere durulama yaptm yumuşatıcı kullanmadim zaten çok gzul kokuo gerek yok
Sedir 1 yaşına kadar dalin kullandım yeni omo bebek deterjanına geçtim lekeler çıkmamaya başladı çünkü artık
tuuuucee Ben 30. haftadayım daha yıkamadım çamaşırları haftaya yıkamayı düşünüyorum ama hangi markayı alacam hangi programda yıkayacağım bilmiyorum ya 🤦🏻♀️
Emili06 Ben kendim evde kalıp hacı şakir sabunları vardı boşa gitmesin diye rendeledim onlarla yıkadım oğlumun kıyafetlerini 😁
Emili06 Bilgee çok koymadım bi sıkıntı olmadı köpüğü arınmasaydı eğer tekrar durulama yaptırırdım makinada
Suheda Bilgee aynen cnm bitmiyor.bebisler masraflı ilk olunca bilemiyoruz bilseydim birikim yapardim bebegim icin😚
Rmysnrrr Biz bimden aldığımız beyaz sabunu rendeleyip çamaşırlarla beraber Makinanın içerisine atıp yıkıyoruz çokda memnunuz en sağlıklısı bu 🙂
Ezgi2969 Bilgee Ben eski bi ebenin önerisi üzerine kalıp zeytinyağlı sabun aldım rendeleyip makinenin içine koydum o şekilde yıkadım ve memnun da kaldım tavsiye ederim