anilece Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce çok kilo alıyorum diye başlık açmıştım. 6+6 da yani dün bulantılarım başladı. Dün çubuk kraker iyi geliyordu. Bugün onu da görmek istemiyorum 🤢 sürekli hafif hafif midem bulanıyor. Aniden de istifra ediyorum. Su hiç içmek istemiyorum. Sizler nasıl başa çıktınız/çıkıyorsunuz? Neler yemeliyim. Sabah sadece kaşar ekmek yedim biraz. Canım hiç bir şey istemiyor.
inancin_annesi anilece ilaç içmeden fayda bulunmuyor malesef ben 14+4 um hala ilaç ıcıyorm bırakmaya korkuylrum. Doktor bir sakıncada görmuyor.
inancin_annesi anilece yudum yudum su içmeye calış susuz kalma kussan bile. Herseyden tiksiniyor insan evet ama zorla biraz kendıni
BalBade anilece 9+2 bende de aynı problem var şimdiden 4 kilo verdim bile.sürekli ceviz fındık badem leblebi Ve meyve gibi şeyler tüketiyorum.sudan midem çok bulanıyor ama bugun ilk defa ılıktan biraz daha sıcak su tükettim ve gayet iyi gidiyorum.tavsiye ederim sende sürekli kendini dene.
edaozdxx anilece günde 1 bardak ayran, ara ara sık beslenme ve sabahları 2 bardak ılık yada sıcak farketmez limonlu su. Bunlarla 1 haftada bulantılarım kesildi. Bir de düzenli olarak Ocean Mummy vitamin kullanmaya başladım. Onun da etkisi oldu.
Fzltnr Susuz kalmamaya özen göster. Bende çok az su içebildim o dönemde. Resmen suyu görmek istemiyordum. Mide bulantımı buzdolabından çıkardığım soğuk soğuk meyveleri yemekle bastırdım. Ne kraker ne leblebi iyi gelmedi. Bence herkesin bulantısına iyi gelen şeyler farklı. Deneyerek kendin bulmalısın. Israrla ilaç almadım. Bulunduğun ortamı sürekli havalandır ve sıcak ortamda bulunmaktan kaçın. Ben 12. Haftadayım baya azaldı. Şeninde inşallah kısa zamanda geçer 🌸🌸
Yeni_anne_ anilece evet arkadaşların dediği doğru herkese iyi gelen şeyler farklı bana kraker ye dediler krakerden tiksindim benim de kurtarıcım meyveler oldu özellikle ayva ve yesil elma ama özellikle ayva hemen geçiriyordu bebek gamzeli olsun diye ye demişlerdi ben de yerken mide bulantima iyi geldiğini anladim bulantı için yedim gamze mamze gözüm görmedi😅
Yaseminsilim16 anilece ilk üç ay benimde öyle oldu naparsan yap tam anlamıyla kurtulamazsın ben yediğim bir kaşık şeyi bile çıkarıyodum ama priliam dr diye bi ilaç var o ilaç tüm ilaçlara göre iyi geliyo
Karadenizf anilece taze zencefil bal limon. İlk haftalarımda bu zencefil çayı benim kurtarıcım olmuştu kokusu bile yetiyordu bana. Midemi çok rahatlatıyordu. Taze zencefil tüketmenizi tavsiye ederim
Busbus2684 anilece canım benimde öyle acıkınca hemen midem bulanmaya başlıyo. Bişeyler yiyince iyi geliyo, sabah da bulanıyo ekmek çubuk kraker yiyom, kahvaltıdan sonra limonlu sıcak su içiyom o iyi geliyo, havuç yiyebilirsin bastırıyo