Bus_ak18 [silindi] gazı bi şekilde hallediyorum soda sıcak su torbası vs. Ama şuan karnıma taş oturdu resmen. Umarm sabah çıkablrm tuvalete. Neyden oldu acaba ya. Yediklerime dikkat ediyim bkalım. Vitaminlerde yapıyomuş
PelinCemre Bus_ak18 benim en yakın arkadaşlarımda hamile onlarda yaşadılar diyetisyene sorduk hamilelikte normal vücudun verdiği bir tepki sindirimle ilgili bir süre sonra düzelecek merak etme
[silindi] Bus_ak18 olabilir canım ben de 3 gündür yürümeye başladım baya rahatlattı hem spor tavsiye ederim aa bak sıcak su torbası koyma iyi değilmiş yok bebeğin yerleşmesiyle alakalı rahim büyüyüp itiriyor ya organları öyle okumuştum normal kabul ediliyor zaten 🙂
Bus_ak18 PelinCemre ama sanki yeyip yeyip vucudumda birikiyo gibi hissediyorum umarım geçer en kısa sürede canım ya
PelinCemre [silindi] karın ve bel ağrısı bende de var tedirgin oluyorum hatta. Ama herkes sürecin normal olduğunu söylüyor yerleşme olduğu için yer açıyor kendine.. iyi olsunlar biz ağrı çekeriz sağlıklı olsunlar yeter
[silindi] PelinCemre evet çekeriz kesinlikle ama nasıl ben burdayım diye hissetiriyorlar kimisi hiç belirti yaşamıyor ben herşeyi yaşadım gibi kusma dışında 😬 sağlık ocağındaki doktor çok uzun saatler ağrı sürerse kanama olmasada doktoruna git dedi sizinde bilginiz olsun cnm
PelinCemre [silindi] aynen bizde üç arkadaş aynı zamanda hamile kaldık birkaç ay var aramızda sürekli beraber çıkıyoruz yürüyüşe. Yürüyüş en iyisi zaten temiz havada.
Bus_ak18 [silindi] eşim çok korkuyo bisey olcak die biraz zamam geçsin tutunma aşaması diyo.. yok kuzum karnıma değil ayağıma koyuyorum ayağım çok üşüyo bağırsaklarımı çalıştrsn die ama tık yok
PelinCemre [silindi] valla bende yaşıyorum kuzum, mide bulantısı da var bende arada. Hep kuru şeyler yemek istiyorum.
[silindi] PelinCemre ne güzel 3 arkadaş istanbulda mısınız? Ben başka şehre yerleştim pek kimsem yok eşimden başka 4 aylık evliyim zaten 1 aydır planlıyorduk oldu allaha şükür çok iştahımda yok daha olmasında zaten kefir ceviz incir kayısı pekmez falan başladım bakalım bunlara
PelinCemre [silindi] İstanbul’da yaşıyordum, Tekirdağ’a evlendim. Evet çok yakın arkadaş hep beraberiz. Bizde 1,5 senedir evliyiz. Eylülde bebek planlamaya başladık bizde.
[silindi] PelinCemre hadi ya bende balıkesirden çorluya geldim 🙂 kayınvalidemler tekirdağ da orayada geliyoruz istersen instagramını yaz özelden ekleyeyim
[silindi] Bus_ak18 benimde üşüyodu çok ayaklarım buz gibi oluyodu resmen 2 gündür yanıyor 😂 ay bi an korktum cnm su torbası koyuyorum deyince Allah kısmet ettiyse olmucak inş. Bişey 😊🙏🏻
Bus_ak18 PelinCemre kuzum dün gece kayısı hoşafı yapmıştım gece 3de sancıyla uyandım ondan yedim yattım çok şükür faydası oldu yaa. Benim mide bulandım yok çok şükür
PelinCemre Bus_ak18 lifli bağırsakları düzenlemiştir canım, kabızlığa kefirde iyi geliyor içebilirsen eğer.
Bus_ak18 [silindi] benimki hâlâ üşüyo ev botuyla geziom evde😂 yok kız karına koyulurmu Allah korusun 🤗
Pinar_93 PelinCemre tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 darısı bekleyenlerin başına inşallah .