Gzdkskn Muhammedim0125 bendee 22 haftalığım, hamilelik öncesinde ve başından beri Yüzyılda Hale Hanıma gidiyorum bende 😊 3 senedir tuzladayim daha benimseyemedim siz çabuk alışırsınız inşallah 🙈
Esnakdnz Muhammedim0125 evet canım zaten sirkeci garından çıkıp dümdüz yürüyünce hemen mısır çarşısının oraya çıkıyo
Zeyzey90 Ehvamlianne Daha dün bi arkadaşıma sordum hiçde ucuz falan diye oraya gitme mağaza fiyatları dedi. Bende emin olamadım. E bebek’le arasında 5-10₺ var ürünlerinde diyor.?
Ehvamlianne Zeyzey90 bak kuzum tek alt zıbın falan heyette ucuz ve hastane çıkıslarida her bütçeye uygun var tâbi yinede sen bilirsin 🙏🤗
Gzdkskn Muhammedim0125 ben sorduğum tüm sorulara cevap alıyorum açıkçası 😊 soğuk kanlı olması önemli doktorun beni gayet rahatlatıyo kendisi 😊
Tugceonal Bence kıyafet magazaların indiriminde alınınca daha uyguna geliyor . Havuzlu handa bende pek bir şey bualamadım
Blcns Ehvamlianne ben 8 sene önce gitmiştim. Tabi o zamanlar e bebek felan meşhur değil 😄 açıkcası pişman olmuştum. 5 TL e bebekte bodyler. Onu geçtim hiç değmiyor bence oraya gitmeye. E bebek Candır ben akıllandım. Gideceğim ne eksikse ordan alacağım.
Esnakdnz elenn allah korusun tabi şu aralar gitmemekte fayda var malum oralarda yabancı turist çok ne olur ne olmaz