Zeynepsamet Figen26 benimdd doktorum oraya yönlendrdi mart18de gidicrm kismetse Ama gayet igi diyorlr
Oznuruzun Figen26 ilk hamileliğimde kızım da gitmiştim ben fiyatı 250 tl idi yarim saat bakıyor inceliyor Her şeyi söylüyor renkli resimde veriyor tani bebeğiniz yüzünü gösterirse benim kızım sağolsun göstermedi 3 kere gitme hakkin varmış resim için 3 kere gittim göstermedi kızım kendini ama çok şükür Her şeyi iyiydi en önemlisi de bu
Dibeee Figen26 canım dün gittim 300 TL verdim ama doktor cok ilgiliydi bütün organlarına dönüp dönüp bidaha baktı 45 dk falan sürmüştür memnun kaldım gönül rahatlığıyla gidebilirsin
Nursahtastan Figen26 ben gittim 2 hafta önce benimde doktorum oraya yönlendirmişti. Gerçekten çok güzel ilgilendiler yarım saat kadar, hatta benim oğluşum inatla kendini göstermemekte direnince doktor başka hastadan sonra tekrar ilgilendi bizimle ☺️
Sabirsizanne16 Ben 21.haftada oraya gittim.doçent bir hekim bakıyor.gayet ilgiliydi.30 35 dk felan sürdü bebek müsaade etseydi daha da bakardı.her ayrıntıyı söyledi aklımda bişey kalmadı sorularıma cevap verdi memnun kaldım
Oznuruzun Figen26 farketmiyor ama yanınıza çikolata alın yüzünü göstermezse doktor çikolata ye 10 dkk sonra tekrar bakayim diyor hemen göndermiyor inşallah gerek kalmaz gösterir çikolatayida mutluluktan yersiniz 😊💛
Figen26 Dibeee yaa çok sevindim kaç haftalık gittiniz resim alabildinizmi bide cd de veriomu acaba bende haftaya gidicem inşallah
Dibeee Figen26 21 haftalık gittim canım genelde bu hafta daha iyi oluyo us saglık acısından heryer ine bakıyorlar ya bebegin ondan 🤗 evet CD verdi bitanede sarı fotograf canımm
Figen26 Dibeee benim 22. Nin sonuna 23.ilk gününe denk gelio 10gün ful doluymus o biraz kafama takılıo ama inşallah sıkıntı olmaz