Mervee58 Yaprak_ ben mustela aldım şampuan ve pişik kremi bebek yağı kullanmayı düşünmüyorum tabi ilerde ihtiyaç duyulur mu pek bi fikrim yok☺️
Edababacan 2oglumdada dalin kullandim suan 3cu oglusumu bekliyorum ondada daline devam :) ben memnunum dalinin sampuani ve sabunundan
mutluuannee Edababacan bende dalin almayı düşünüyorum suan teyzoslar cok heyecanlı oldugu icin ablamlar johnsons baby almislar artik onlar bitince alirim 😁
Prens_annesiyim mutluuannee neye başladıysanız ona devam edin bence bebeğinizin vücudu ona aliscak tek seferlik değil sonuçta sonra uzun süre kullanacaksınız biz bile şampuan degistirdigimizde kepeklenme filan oluyor öyle düşünüş onların vücudu daha narin
MelekTly Mustela köpük şampuan almıştım ama içeriği sandığımız kadar temiz değilmiş. Sanırım içeriğini tam açıklamıyormuş ürünlerin. Şu an için en güvenilir Bebek şampuanları Minoris ve Siveno imiş. Mustelayı bitirince onlardan almayı düşünüyorum.
Dua38 Yaprak_ Eyüp Sabri Tuncer bebek şampuan I aldım içeriği çok temiz gönlüm rahat kullanıcam inşallah 😌
Mervesel Mustela şampuan aldım pişik kremi bepanthol aldım yağ ise frei öl aldım kendi çatlak oluşumu içinde yağ olarak aynı markadan almıştım memnun kaldım bebek yağı da oldukça başarılıymış bakalım denicez ☺️🐰