Nursonunbu Oznurrb canım alkol koymuş olsa bile piştiği zaman uçar o yüzden endişe edecek bişey olduğunu zannetmiyorum
Gizemciim Oznurrb şimdi burda linç yeme pahasına yazıyorum ben hamile değilken de kullanmiyodum ama gebelikte günlük 1 kadeh şarap yada viski içenler var. yani korkmayın bir zararı yok. üstelik yemeğin alkolle piştiğine de emin değilsiniz 🤦♀️ boş yere vicdan yapmayın bebiş iyi 👍👍
Blossom Alkolle pişen yemek öyle kasalarca alkolle pişmiyor. Çok az bir miktarla pişiyor, çoğu uçuyor zaten. O yüzden sıkıntı yapacak bir durum değil. Bir sıkıntı olması için sürekli alkole maruz kalması gerek. İçiniz rahat olsun.
ECeren Oznurrb alkol 70 derece de ucar sadece alkolun aroması kalır ki sanam alkolu bol kullansınlar malum çok pahalı içinizi ferah tutun.
Sherylady Oznurrb canım şarapta bekletilmiş et vs var genelde menülerde. Doktorlar haftada 1 kadeh kırmızı şaraba müsade ediyorlar😊 için rahat olsun küfelik içmemişsinki. Korkma hiç.
RuzgarsMommy Sofra şarabı kullanılır yemeklerde ki şarapta öyle alkollü değildir uçucudur ve cok az miktardır soya sosundan çok farki yok rahat olun