Mervedayi Kızlar 10 haftalık hamileym. Günde 2 defa progestan kullanıyorum. Yatmadan önce progestan içtim fakat sonradan farkettim ki sanrım 1 saat önce zaten akşam dozunu içmişim nasıl unutupda böyle bişi yaptım bilmiyorum 😞 acaba sıkıntı olur mu ?
elmdmr Mervedayi korkma canım hiç bi şey olmaz ben hamileliğimin başından beri kullanıyom sabah akşam 200lük bazen ayağa kalkınca akıyo tekrar koyuyorum yada bazen arada 3 koyuyorumm bi zararı olmaz yani
mucizesusam Mervedayi korkma canım ben aynı anda 2 tane vajınal alıyorum doktorum oyle aldırıo zaman zaman
Kedili_Anne Mervedayi hiç birşey olmaz canım. Ben günde 3 defa 200 mg kullandım haftalarca hem de. Normalde sabah öğle akşamdı ama öğlen dışarda alamadığımda akşam 2 taneyi birden atardım. Doktorumun onayı da vardı buna. Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Hebunturan Mervedayi ben ilk aylarımda kanamalarımdan dolayı günde 3 kez kullanıyordum canım birşey olmaz merak etme sadece daha dikkatli olmaya çalış
Salcali Mervedayi birşey olmaz günde 4 kere aldığım zamanları biliyorum hormon extra almis olursun sadece