Esila4549 Sltnzlm hareketi coookk az kasıklarda hissediyorum karnımın kenarını dizi ile delen bebegım gitti yerine sanki baska bebek geldı gıbı dıyorum belkı pozisyon degıstırdi ters oldu birazdan hastaneye gıtcem canım
Nl-oguz3561 Esila4549 kiz bende oyle oluyom korka yorulmustur bebisin sen yorulunca oda yoruluyo uyuyo
Sltnzlm Esila4549 pozisyon değiştirmiştir canım içini ferah tut korkma💞hastaneden gelince buraya da yaz bebeğin durumu nasılmış🌸
Esila4549 MMysteryy şu an galiba benim de yuzu sırtına sırtıma donuk belki ondan hissetmıyorum ☹️hastaneye gıtcem
Pyrzefem Canim devlete git bir baktir orda annelik hakkindan ucretsiz bakiliyor en azindan aklinda soru isareti kalmasin
Nursonunbu Hemen tatlı bişeyler ye bak nasıl hareketlencek bebiş Allah yardımcın olsun bazen benimde içime şüphe düşüyo evde kimse olmayınca oda çok sessizleşiyo babası geldiği gibi zıplamaya başlıyo Allah evlatlarımızla sınamasın💕☺️
Esila4549 Elif1717 gıttım Allah razı olsun yeşil kartım olmus gıttım ve doktor hareketlerı begenmedı tekrar nst istedi şu an nstdeyım eger gene hareketsız cıkarsa yatıracaklar beni 😭
Esila4549 Sltnzlm dusuncen ıcın tesk ederım galiba doktor beni yatıracak tekrar nst istedi hareketsız cıktı nst kagıdı
Esila4549 Ruhsuz Tazeannebaba Nursonunbu Sltnzlm Allah razı olsun kızlar hastaneye gıttım birincisi nst de hareket cıkmadı doktor begenmedı ikinciye yolladı oda kotu cikarsa yatıracam dedı ve cikolata meyve suyu icme mı soyledi tekrar nst cektı bu sefer ufak da olsa hareketlerı yakaladı ve eger gece tekrar hareketlerı durursa acile gel nst çektir dedı ve bebegım pozisyon degırmıs bası asagıda olan bebek ters durmus sımdı eve geldim pazartesi tekrar gel dedı
Nursonunbu Esila4549 Bebiş ve sen iyisinizdir umarım haber bekliyorum ara ara bakıyorum Allah yardımcın olsun
Sltnzlm Esila4549 iyi canım çok şükür senin Adına çok sevindim bebiş hemen hareketlenir de anneciğini endişelendirmez inaşlh💞
Esila4549 Tazeannebaba yorgunluktan mi dedim yok aclıktan dedı anlamadım ben pozisyon degıstırmısi de keyfi nasıl isterse dedı anlamadım ya bence yorgunluktan neden once den boyle yapmıyordu