Funbaby-1 13+4 günlük bebişimizi bekliyoruz Allah isteyen herkese nasib etsin İnşaAllah çok zor günler geçirdik bol bulantılı ☺️. folik asit kullanmaya devam etmemiz gerekiyor mu acaba ?
pyymamm Funbaby-1 12. Haftalarda bitmiş oluyo folik asit diğer vitamine devam ediliyor decavit veriyolar genelde devit 3 d vitamini kan ilacl gyno ferro sanol veriliyor bunlarla devam ediliyo
Funbaby-1 1989-- 1 hafta önce gittim yarın ikili tarama sonucu için yarın tekrar gideceğim. 4 haftada başladım çünkü o zaman öğrenmiştim.acaba devam etmem de bebek için herhangi bi sakıncası varmıdr?
burcu2600 15 haftaligim yeni biraktim bu kontrolde soyledi doktorum genelde 3 ay sonra biraktiriyor doktor baska vitamin yaziyor
Funbaby-1 burcu2600 bana da kan yapıcı ilaç yazdıda vitaminde yazdı ama folik asit Devam edersen sakıncası olur mu kafama takıldı sadece .
1989-- Funbaby-1 baska ek vitaminler veriyor doktor onlarin icinde zaten oluyor folik asitte bebege bi zarari olmaz ama siz yinede doktorunuza hatırlatın
Zuhraa Haftam da tek folik asit kullanmayi biraktim canım demir omega kullanıyorum ama kullandiklarimin icinde de zaten folik asit var bebisler doğana kadar mecbur kullanicaz❣