Asnb Susamvemom ee sonuc ne canım, bu arada ben iki kez yaptım aynı böyle oldu senin gibi sonradan çıktı çizgi gittim kan aldırdım bir aylık hamile çıktım
ebis Susamvemom benimki öyle olmuştu. Hatta ben 5 saat sonra görmüştüm hamileydm canım inşallah vardır 🙏
Sahil Susamvemom testin sinucunu bekliyoruz insallah guzel olur hamile cikarsiniz. Cikmazsanizda bu sonraki ay ovulasyon testiyle hamile kalmayi denersiniz
Berika12 Susamvemom canım benimde öyle oldu gebeymişim ama bu testten alma erken gebelik testleri satılı yo onlardan al eczaneden belli olur 25 lira flan fiyatı
Berika12 Ben onlardan aldım iki tane çok takmıştım allahım inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kamileyldrm Susamvemom Asla stres yapma canım Allahım inşallah nasip eder🌸 mutlaka haber ver bizeee 🙈♥️
ecemtmr Susamvemom kuzum inşallah vardır silik gördüm bende. ben gecen hafta carsamba akşam normal kaset test yaptım hiçbir şey cıkmadı perşembe sabah bir baktım çift çizgi ama benim baya belirgindi o gün kan verdim beta değerim 31.78 çıkmıstı kan ver bence.
Susamvemom Kızlar malesef yok bunda hıc cıkmadı 😔 yarın kan testi ıster doktor sonra tedavıye baslarız herseyın hayırlısı olsun saolun kızlar 🙏🏻
Umtays1620 Susamvemom şimdi hamileligimi bende böyle öğrendim hemde akşam yaptım sabah kalkip baktım böyle olmuştu yani seninde var cnm inşallah