cptrhb Ya kızlar ben nerden beşik bulucam bilmiyorum. Anne yanı beşiğini beğendim chicco nun ama 6 aya kadar kullanılıyomuş. Bende sırf 6 ay için ona para vermek istemiyorum. Bide yurtdışında yaşıyorum. Siz ne yaptınız nasıl beşik aldınız. Nasıl kullanışlı mı bi aydınlatın 😟
Hduygu cptrhb ben hepsiburadada anne yanı beşik gördüm ve çok hoşuma gitti. Fiyatı 750 civarıydı . Onu almayı düşünüyorum veya ona benzer bişey. Ben linkini atıyım buraya
Esrayldz cptrhb Bende n11 den aldım anne yanı 700tl bugün geldi bayıldım nevresim cibinlik yatağı çok güzel beşiğin malzemeside öyle haftasonu kuracaz nasipse☺️
Fdm cptrhb ben miny cityden yatağı uyku seti dahil 1150ye aldım. 3 yaşa kadar kullanılıyormuş. Normalde sepet beşik alacaktım. 3 ay sonra oraya buraya ayağı kolu çarpacak sürekli uyanacak dediler ☺️
Hduygu Hduygu https://www.hepsiburada.com/baby-bee-dogal-anne-yani-besik-gri-60-x-120-cm-p-HBV00000HIHBM?gclid=Cj0KCQiAkKnyBRDwARIsALtxe7hEQXO3c5p8boR81sAfK-8-RiLm2tyHc9MF82J4UoJYI3YYq887vr8aAuEGEALw_wcB&magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc
Mavilianne Hduygu ben aldım bundan oğlum 4 aylık oldu iyi ki almışım çok rahat kullanımı ve hep yanımda 🥰
cptrhb Hduygu Çok güzelmiş bayada yorum iyi yorum almış. Favorime ekledim. Getirtebilirsem bunu düşünücem çok teşekkürler
Mavilianne cptrhb 3 kademe zaten bu ürün. 2 yaşına kadar kullanabilirim diye düşünüyorum. Çünkü sağlam bir ürün. 2 yaşından sonra şu farklı yataklardan istiyorum oda yapacağım. Çatılı falan oluyor ya onlardan😂
Fdm cptrhb bulamadım sitesinde yok. Biz mağazadan aldık da. Ahşap iki çekmeceli sallanan 60*120 beşik. Normalde 699du fiyatı uyku setiyle yatak alınca 1150 oldu.
26a Ben babymall indiriminde görünce anne yanı 70*130 ahşap beşikten almıştım , herşey içinde 700 tl ye düşmüştü .. hemen de gelmişti , çok güzel tekerleği de var
Yaren2019 Ben de park beşik almak istiyorum ama hangi marka alayım hangisi iyi karar veremedim yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar ☺️
samantha Ben ikeadan bebek karyolası alacağım.Boyu uzayıp kısalabiliyor.6-7 yaşa kadar kullanılıyor.Birde ahşap boyalarına dikkat edilmeli Çin malı kalitesiz boyalar sağlığı için riskli.O yüzden İsveç malı İKEA’yı tavsiye ederim.
Ozgee11 Temmuzda doğum yapcam beşik de cibinlik olması gerekiyor mu sinek falan olmaması için yoksa başka çaresi var mı ?
Sumeyye_g cptrhb bana chicconun anne yanı beşiği hediye geldi salonda olsun geceleri yanıbaşımda olsun kullancıam kendimde çilek odasından tek beşik aldım yanında iki çekmecesi olan onu aldım gayrette güzel hazırladım herşeyimi