Kardelenyigit Rbiakse46 yaaa çookk güzel olmuşşş 🥰🥰bende yapmaya yeltendim ama malzemeler bi hazır fiyatı tutunca vazgeçtim benimkiler farklıydı tabi ☺️
Kardelenyigit Esarikay bende oraya çiçekli falan şeyler yaparım diye düşünüp malzeme almaya gitmiştim ama oradakiler zaten bi hazır süs fiyatı tutar bunlar 300 lira falan diyince vazgeçmiştim 😅
rabnaz6822 Arasblt instagram: tasarim_urun diğeri : annebebek_susleme Takım 130 civarı diye hatırlıyorum 😅
Sumeyye_g Kardelenyigit instagrama bak canım meryemce süslemeler ben ordan yaptırdım çok güzel gerçekten memnun kalırsın
Tugce_61 N 11 den baktım. Yastık kapı süsü sepeti 60 tl çok ta güzel bi bakın derim https://imgyukle.com/i/ncUG3y
Sinem92 Mommy34 hastane çıkışını aldıktan sonra buldum siteyi, keşke bende set olarak burdan alsaydım tam takım olarak dedim,sağlıkla giysinler inşallah 🙏
taslan Kardelenyigit instagramda yaseminin süs evi diye bir site var ben orada yaptirdim fiyatlar cok uygun ve cok kaliteli urunleri kapi susu magmetlerimizi oradan yaptirdim
Ysmglr Mommy34 ben istanbul pendikde oturuyorum burda ahsapçıya kestryrm ıstedgm malzemeleri straforlarıda satan yer var ordan alıyoruö☺️🤷🏻♀️