Kardelenyigit Kızlar web üzerinden ulaşabileceğim sizinde alıp memnun kaldığınız siteleri yazar mısınız lütfen😊İnstagram hesabı vs kullanmıyorum o yüzden web üzerinden sipariş vermek istiyorum 🤩
Bera07 Kardelenyigit hangi şehirdesiniz bunu komple konsept yapanlar var kapı süsü takı yastığı anne bebek cibinlik ve dekor ikramlık herşeyi
Ponciginannesi_ rabnaz6822 bana önerirmisin canım? Fiyatlar yazıyor mu? Fiyatları yazmıyolar ya gıcık oluyorum
rabnaz6822 Ponciginannesi_ instagram: tasarim_urun diğeri : annebebek_susleme Takım 130 civarı diye hatırlıyorum 😅
Kardelenyigit Bera07 adanadayım 😊organizasyonu pek düşünmedim ama öyle dümdüzde bir şey olsun istemiyorum ☺️Daha 24 hafta içindeyim ama bitirmek istiyorum her şeyi
BusraDevlet83 Kardelenyigit Ben daha almadım ama muhtemelen Renkli Hayallerim'den yaptıracağım. Yaza giriş bebeği olacağı için ismine uygun canlı motifler istiyorum.
Sinem92 Busra_2308 evet çok memnun kaldım, 10 güne elime ulaştı yazılı bebek tulumları da sipariş vermiştim onlarda çok güzel. Şimdi nevresim takımı sipariş vercem hatta 😊
Busra_2308 Sinem92 çok teşekkür ederim siteyi ziyaret ettim sanırım ben de oradan sipariş vereceğim ☺️💕
Zynpaltnds Canım ben 120 tl ye yaptırdım kapı süsü ve kapı yastığı bir arada ınstagramdan sonerpartisüs diye bi faydan gayet başarılı
Melek0330 Kardelenyigit yasemin süs evinden aldim ve çok memnun kaldım fiyat olarakta çok uygun magnet 1 tl kapi süsü 50 tl ve baya uygun bir site tavsiye ederim
Mommy34 Ysmglr ben kendim yapmak istiyorum da statforlu mu satılıyor bunlar siz mi yapıştırıyorsunuz bir de Eminönü'nden baktım bulamadım