Duygu2110 MERHABA SEVGİLİ ANNİŞKOLAR 💕🥰 18+2 Haftalık hamileyim. Daha bebeğin Hareketlerini hissetmedim. Siz kaçıncı haftada hissettiniz? Nasıl bir hissetme oluyor tarif eder isiniz?
Kdzeregli Duygu2110 17. Haftada kıpırtı gibi hissettim bazen de bişey kayıyor hissi verirdi 18den sonra tekmeye başladı benimki 😂
Dibeee Duygu2110 ilk kızımda 15 haftada hissettim oglumuda 14 Ken kendim hissettim 16 Ken esim elini koydu oda hissetti suan 21 im gözle görülüyor oynayınca
kbrozdmr 17'den önce bişeyler hissediyordum ama tam olarak anlam veremiyordum. 17. haftada tam olarak hissettim elim karnımdayken tekme atmıştı🤭🥰
Azize_1 Kızlar ben 13+2 size bişey sormak istiyorum göbek deliğim sanki yanıyo bazen ama bazende ince bi sızı giriyo titriyo gibi oluyo bebeğin kordonla oynamasınıdır sizce çünkü çok endişe ediyorum tüp bebek ve Herhafta kontrıle giderdim şimdi doktor arayı açalım dedi fakat içim rahat etmiyo ya bişey olduysa diye ödüm kopuyo bende belirti arıyorum
Hayalperesttt 15 haftalıkken hissediyorum gibi bişiler olurdu ama bugün 17+2 tam anlamıyla elimle bile hisettim 4 kere vurdu bebişim😂
Gamzedngdn Duygu2110 aslında 18 haftadan sonra yavaş yavaş başlıyor ama pek anlayamıyor insan küçük olduğundan galiba ama az kalmış ben bugün 20+6 oldum 1 haftadır tekmeleri gayet iyi hissediyorum 😊