Ygmrymn Haticedemir1 ben anestezi almadan yaptırmak için doktorum direndim. Kendisi anestezi önermişti. Max 10 dk dişini sıkarsan sonrasında ağrı sızı olmuyor. Ama ilacı verdiği anda bi kaç dk inanılmaz bir basınç değişik tarifsiz bir ağrı oluyor. Ben de aşılamadan önce yaptırmıştım ama hsg sonrası 3 4 ay bekledik. Çünkü hsg de ilacın basıncından tüplerde tıkanıklık falan varsa yok oluyor. Ve hsg sonrası doğal gebelik fazlaca görülüyor. Hsgden sonra yarım saat dinlenmek için yatış yağılıyor. Sonra günlük hayatına devam edebilirsin.
Thsjdn Kizlar echomarda rahim filmi cektireniniz varmi agri cok oluyomu cok korkyrm cumartesi cekilcem bnde
Kedili_Anne Haticedemir1 yatışa gerek olmuyor. Ben anestezi ile olmuştum. Sonrasında çok hafif sızı oldu. Ağrı yoktu kanama olmadı. Antibiyotik kullandım. Enfeksiyon konusu önemli. Ona dikkat ederseniz korkulacak hiçbişeycik yok.
Mormenekse34 Agri esiginden ziyade tuplerinin durumuna gore agri olacaktr, herkesin farkli oluyo tabiki, benim tuplerim acikti hic birsey hissetmedim 400 tl hekimoglunda cektirdm