Pelin877809 Bu ay hamile olmayı bekleyenlerdenim. Tek belirtim gögüslerim büyüdü. Önceden düşük yapmıştım. O zaman boyun kaşıntısı ve hafif baş dönmesi belirtisi vardı. Şimdi bu belirtiler olmayınca umudum gidiyor. Sizde durumlar ne?
Selenngrr 16 Ocak adet günümdü 10 Şubat yumurtlama göğüslerim şiş acıyor baya karnımda bi doluluk hissi ve hafif arada giren ağrı var Ama adet belirtisi de bunlar bilmiyorum baya kafam karışık yarın tahlil yaptırcam tiroit için falan belki gebelikte baktırırım diye düşündüm ama erken varsa çıkarmı bilmiyorum 🤦🏼♀️🙈 Pelin877809
Destkar Pelin877809 ben de bu ay hamile olmayı bekleyenlerdenim ve ben de düşük yaptım 3 ay önce.Daha önceki belirtilerimden eser yok yine de ümitliyim.Ümit fakirin ekmeği.İnşallah olur😄
Selenngrr Düzensiz genelde ondan pek umursamadım ama bilmiyorum genel de 30 31 35 günü buluyor Pelin877809
Pelin877809 Selenngrr ahahah bendensin benim de 21 -28- 34 gün oldu son regli aralığım bu ay kaç gün olur ki takvim 21 güne ayarladı ama ?
mom101 Pelin877809 25 ocakta benim son adet tarihim ama bir baksanıza aizce yumurtlama olmuş mu? https://www.resimag.com/p1/df0fcf67ef0.jpeg 17 günü adetin benziyor ama c kadar koyu diyil t çizgisi bi bakarmısınız sizde? 7 gün kaldı adetime
Selenngrr Biraz da strese birde vücudun kendini hazırlamasına bağlıymış günleri ya mevsimden bile değişiyor inşallah olmayız da hamilelik haberi alırız 🙈 Pelin877809
DiplomaliEvHanimi Bende igne vurundum catlatma 1hafta oldu. Bugnde progesterona bakildi 20.9cikti gayetbiyiymis 9.10gunede test yapacam ins tutar. 27si adet gunum zatn (gecen sene nisanda kurtaj oldm(🙁
Atesays Herkes göğüslerim şiş acıyor yazıyor 🤔 Benim göguslerimde tam tersi aşırı yumuşadı ve hicbir belirti yok adete normalde 28 günde olurdum ama 3 aydır 30 31 günde oluyor 🤷♀️✋:)
Dlktpl Asılamamın 7.gunu dunden berı gogus ustlerım agrıyormadet yaklasınca da aynısı oluyor zaten alıstım 4 5 gunnvar adete