RukiyeOzdmr Arkadaşlar benim ya geç döllenme oldu yada kese boş. Geç döllenme olunca bebek kesede ne zman görülüyor tahmini
Hasibeee RukiyeOzdmr canım ultrasonla son adet tarihi ilk haftalarda uyumlu olmuyor çoğu kişide geç döllenme olmuş diyorlar ama sonradan normale dönüyor ben de bunu anlamıyorum. Kanaman olmadığı sürece 8. Haftaya kadar bekle derim en net o zaman belli oluyor kalp atışları rahat duyuluyor
Dygggkcr RukiyeOzdmr yolk kesesinden bahsetmedi mi doktor peki canım bebekten önce yolk kesesi oluşuyor
Tamzamanlianne RukiyeOzdmr merhaba canım aynısını yasıyorum adet tarıhıme gore yedıncı haftada kese bos gozuktu bu perşembe tekrar gıdıcem sen gordun mu bebegını kacıncı haftada?
cansuorel RukiyeOzdmr hiç korkma bendede 7. Haftada gozuktu 3 doktora gittim allahin izniyle bisey olmaz 🥰
Dilan-acr Biz 7 haftalık diye gitmiştik hesaplamamıza göre ama 5 haftalıkmış aslında geç döllenme olmuş sadece keseyi görmüştük bebeği de 7 haftalıkken gördük 🤗
RukiyeOzdmr Dilan-acr ay iste kuşum benim de durumum böyle 7 haftalıkken gittim yoktu ama hesabıma göre 5 hafta flan oluyordu aslında bide şöyle bir şey var adetim bir gün geçtiğinde beta hcg 35 di çokkk düsük bir sayıydııı. O yüzden yeni daha dedim ama bilemedim. Umarım benim de öyle olur çok korkuyorum
RukiyeOzdmr Hasibeee ya kuzum ne kanamam var ne aksi ters bir durumum. Hersey masallah güzel ama bebeğim yok adete göre 7. Haftamda gittim kese boş denildi ama ilişkime göre 5 buçuk haftalık flan hamileydim normal mi bilemedim ya
Degisken Benim adete 2 gün kala 48 di beta. Ben 1000 i geçtikten sonra yaklaşık 6 haftalıkken gittim kese var bebek yoktu. Alttan muayne ettiler.yolk oluşmış dedi. 8 de de çok ufak göründü ama bunların hepsi alttan ult ile bakıldı.
RukiyeOzdmr Degisken valla geçen hafta korktum ben normalde alttan baktırmak korkutucu geliyordu o yüzden bakın dedim zaten sıkıntılı durum olmazsa bakmazdı alttan dedim. Adet tarihime göre 7. Haftada baktı alttan göremedi bebeği . Erken mi daha 😢
Degisken RukiyeOzdmr geç döllenme olmadı çünkü ben ovulasyon testiyle yumurtlamayı gördüm . İlk haftalarda dr 1 hafta geride dedi. Adet tarihimi yeniden düzenledi ama 15.haftamda o 1 hafta gerideyken tam gününde görünmeye başladı.