Deletedmom210 hiç memnun kalmadığım 5,5 ay önce doğum yaptığım hastane olur Esenler medipol. Birgün önce kontrole gittim bebeğimde hiçbir sorun olmadığı söylendi her şey yolundaydı 37. Haftamdaydım. Bir gün sonra bebeğimin hareket etmemesiyle kendimi hastane de buldum. Kendi doktorum yoktu başka bir doktor muayene etti ve ne hikmetse suyumun bittiği doğuma girmem gerektiği söylendi. İlk doğumum olduğu için o panikle kabul ettim şimdiki aklım olsa başka hastaneye de gider teyit ettirirdim. Çatı muayenesi oldum çatın müsait dendi ikinci muayeneydi bu arada. Yatış işlemleri oldu tekrar muayene ettiler hiç olmayan açılma bir anda 1 cm olmuştu. Suni sancı verdiler doğumu başlatmak için. Saat başı kontrol hep güzel güzel deyip durdular suyumu patlattılar sözde açılmam 3 cm oldu. Nöbet değişimi oldu bir ebe geldi bu kadar asık yüzlü itici bir insan olamaz. Beni rahatlatacağı yerde tersleyip durdu. 7-8 saat suni sancı çektim dayanamayıp Sezaryen istedim. Para muhabbetine girdiler. Beni nstye temizlik görevlisi bağladı ne hemşire ben ebe ortada yok. Doğum sonrası şikayete gittim doktorum demesin mi senin açılman 5 cmdi ebe 3 diyor doktor 5. Doğum raporuna açıklığı bile yazmamışlar. Benim için çok büyük bir pişmanlık oldu. Ve ne hikmetse o gün doğum yapan özellikle ilk doğumunu yapan herkes isteğe bağlı sezaryene alındı. Bana inandırıcı gelmedi. Medipol benim için pişmanlıktı. Tek dayanağım sağsalim oğlum kucağımda