Bburcin 7+4haftalık gebeyim, benimle aynı olanlar var mı nasıl geçiyor hamileliğiniz şikayetleriniz nedir, benim aşırı mide bulantım ,kusmam var bel ağrım arada kasık ağrım ve gaz problemim var 😣
Tatlisannedilekk Bburcin 7+0ım uyku halim hiç geçmedi hala çok uyuyorum, iştahım açılmıştı ama 2gündür bulantım var herşey kokuyor geliyor hiçbir şey yiyesim yok, ara ara kasık ağrım oluyor, bel ağrısından ölüyorum ama olsun bebiş için herşeye değer😊
nurglakays-95 Bburcin 7+5 haftalığım benimde gece ve sabah mide bulantılarım çok oluyor ve bel ağrım var 2 gündür 😩
Emine2943 Bburcin bende 7+4 üm canım ama bugün ultrasonda 7+1 çıktı benim arada bulantı baş ağrısı oluyor göğüs hassasiyeti var bide kasık ve bel ağrısı
Feride16 Bburcin 7+0 benimde kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. ☺️ Doktora yeni giden var mı ultrason boyutları nasıl acaba
Kbrayns Bende 7+1 aşırı derece gaz var baya sancı yapıyor karnımda göğüslerde çok hassas dokunamıyorum bile 😱 birde sürekli uyku hali 😴
Emine2943 Arkadaşlar ultrason kağıdında kese boyu yazmıyordu bugün daha önceleri yazıyordu ama her ultrasonda yazması gerekli mi bilgisi olan var mı
Emine2943 Feride16 teşekkür ederim bana kese biraz küçük gibi geldi görüntüden bebek içini tamamen doldurmuş gibi geldi onun için sordum aksi bi durum olsa doktor derdi heralde
Bburcin Kalp atışını duyan var mı ben 6+1de gittim doktor 5+5demişti kalp atışını gördük 3hafta sonra gel dinlicez dedi
Bburcin Bburcin @Emine2943 hayırlı olsun canım darısı başıma bundan önce iki kaybım oldu birinde hiç duyamadım diğerinde duymak için gittiğimde çok yavaş atıyordu ve sonra durdu 😣bunda çok tedirginim
Feride16 Bburcin benim kalp atışı var dedi ama henüz duymadım herşey normal diyor doktorum ama vajinal ultrasonla görebiliyoruz ancak bebeği normal mi bilmiyorum bende 😕
edaozdxx 6+1’de kalp atışı duyduk. 7 haftalık olduk bugün. Bulantım çoktu ama 3-4 gündür düzenli bir şekilde Ocean Mummy kullanıyorum ve günde 1 bardak ayran içiyorum. Bulantılarım azaldı diyebilirim. İştahsızım. Halsizlik var.
Emine2943 Bburcin canım benimde rabbim acısını göstermesin bi tane 8 yaşında oğlum var bende geçen yıl kalp durması sebebiyle 9 haftalık bebeğimi kaybettim bende çok tedirginim
Bburcin Feride16 benimde ekranda gösterdi pıt pıt atıyordu şuanlık sorun yok dedi bazen yukardan rahat görülmüyor canım
Bburcin Emine2943 ALLAH bağışlasın ikisini de benim de 4yaşında bir oğlum var bende kan pıhtılaşması çıktı iğne vuruyorum hergün o tedirginlik çok zor ya😰