Eses Nasıl gidiyor 🙂 bu hafta bebegin hareketlerini çok net hissediyorum. Bide sanki karnım daha sert ve gergin siz de nasıl .
Semirayldrm1 Eses yarım yamalak 😔 2 3 bazen 4 ü buluyor uyumam gündüzleri de uyanamıyorum ama bende b12 düşüklüğü var o da etkiliyirmus
Eses Semirayldrm1 benimde öyle geceleri çok zor uyuyorum gece çok fazla hareketleniyor sanki b12 için ben iğne vuruluyorum haftada 1 o bi anda yükseltiyor baya
Ella Benimde karnım sürekli sertleşip taş kesiliyor o esnada bebeğim hareket etmiyor erken Doğum yapmaktan korkuyorum 😞
Kubraa4334 Ella Benimde öyle karnım sertleşiyor ve hareketleri de hem daha azaldı hemde aşağıda hissediyorum sanki doğum pozisyonu almış gibi korkuyorum daha çok erken😔
Eses Kubraa4334 bende hep öyle hissediyordum aşşagıda doktorum ayakları aşşagıda olduğu için oraya vuruyor o yüzden böyle hissediyorsun dedi
Kubraa4334 Eses işin garibi sağ kaburgami da sıkıştırıyor sanki ayağını dayamış gibi 🤦♀️ ah bi ultrason cihazımız olsa 😊
Eses Kubraa4334 galiba aynıyız geçen hafta söyledim sag kaburgana başını dayıyor dedi doktor tam ordaymış
Kubraa4334 Eses Hadi ya ben tam ters düşünmüşüm o zaman 😊 Bi hafta sonra randevum var ınsallah gidince bende bi sorayim 😊