mls23 Elif3591 inanilmaz rahattim ne bir migde bulantim oldu ne kusmam cok iyiydim hic bir sorun yasamadim 😊
Annnnneeesss Elif3591 valla benim bebeğim kız. Kusmaktan için dışıma çıktı çok zorlandım 16 haftalığım bulantı ilacı kullanıyorum ve hala kötüyüm
Zeynoo21 Elif3591 ben ıkıncı bebeğimde son derece rahatım sankı hıc hamıle degılmısım gıbı ılk kızımda da aynıydı cok şükür
iremss Elif3591 bebeğim kız hiçbir hamilelik sıkıntısı yaşamadım bulantı falan çok rahat geldik 38+1e
Yaren2019 Bende 21 haftaya kadar bulantı ilacı kullandım öğüre öğüre bir oluyordum 6.haftadan bu yana ve et tavuk ne pişirebildim ne yiyebildim 23 haftadayım yeni yapıp yemeye başladım kız benim de
Azracan Yaren2019 canım kızımda seninle aynı bire bir aynıydım et tavuk evimde pişmezdi kusma beni mafetmişti yeni tekrar hamileyim 8+0 bundada et tavuk ne yerim ne pişiriririm bulantım var ama kusmuyorum acaba değişikmi bu ben de oğlum olmasını isterim hayırlısıyla inşallah
Azracan Elif3591 benim kızımda kusmaktan başımı kaldıramıyordum canım 5 ay sürdü kokuya hassasiyetim mafetmişti beni bundada bulantım var ama kusmuyorum 8+0 benimde bu sefer inşallah oğlum olur hayırlısıyla çok istiyorum çok merak ediyorum acaba değişikmi diye🥰