Papatyanna Arkadaşlar hamilelikte yaşanan durumlardan birindeyim. Horlama değil bildiğiniz kükreme yaşıyorum kardeşim videoya çekmiş inanmadığım için. Eşimde son zamanlarda benim yüzümden uyuyamıyor moralim bozuluyor var mıdır bir çaresi
Bebeannesi Papatyanna off sen mi ben mi canım ya o kadar çok görmüyorum ki eşim kameraya çekmiş geven gün öyle gülerek filan söyledi beni kırmadan ama kötü hissettim kendimi bir varası olsa keşke 🤷♀️
Bus_ak18 Papatyanna eşlerimiz de horluyor yani benimki çok yorulunca horlar. Ve benim uykum hassastır dürterim arkanı dön derim 🙈 daha çok başındayım gebeliğin ama horlarsam eşimde beni dürter sanıırm ama bizim horlamamızın bi amacı var hiç değilse içimizde büyüyen bi can 🙈
Buse0911 Papatyanna pda bisymi kendi horlamama lndim uyandm bugun gozumu bi actm esim guluo😂😂icinde parcasi var bosver onlar yok yere horlar biz cift canli oldgumuzdan ❣
Gizemciim Papatyanna çaresi var. eşiniz salonda yatsın 😂 bu kadar basit. doğuma kadar idare edecek rahatsız oluyosa. ben o kadar derin uyumama rağmen bazen horlamama uyanıyorum. vücut farklı reaksiyonlar verebiliyor gebelik bu normaldir üzülüp stres yapmayın gereksiz yere burdaki hamilelerin %50 si horluyor içiniz rahatlayacaksa 🤩👋
Papatyanna Bebeannesi ister istemez ben de bozuluyorum gece uyandiriyor bazen pozisyonumu değiştireyim diye horlayacam diye dilim boğazıma yapışıyor vallahi tükürük falan kalmıyor
MerveAkty Amaaan horlayında ağzınızdan salya da aksın 😁 kolay bisey değil can var içimizde 😁 ben hamilelikten once de horlardım hala horluyorum sefam olsun😂😂