Semihaerbek Merhabalar 🍀 21+6 günlük hamileyim İzmir de yaşıyorum ailem Antalya da doğumu Antalya da yapacağım bu durumda olan ve ya geçmişte yaşayan var mi 😊 Deneyimlerinizi yazar misiniz ♥️
Melekkannesi Semihaerbek ilk doğumum izmirdeydi ailem eşimin ailesi geldi. Tayin hakkariye cıktı 25+4 deym malatyada yapcm bu sefer doğumu memlekette. Bi ay önceden giderim 😊
hunilimom Semihaerbek olduğun da müdahale ettirmemeye çalış o zaman kafan kaldırmıyor cunki her kafadan ses çıkıyor çocuğumla baş başa kalmak daha keyifli sağlıklı doğumların olsun bol bol emzir o uyuyunca uyu dinlen şuan daha basında sayılırsın hamileliğin tadını çıkar
Melekkannesi Semihaerbek benm ikinci ama bende ilk öğrendiğmden beri düşünüyorum oğlum 23 aylık doğuma 3 ay kaldı bi ay önce giderim bi ay kalıp dönerm tekrar🤣😃
Semihaerbek hunilimom kendi ailemin evinde kalacağım moralimin bozulmasına da izin vermicem eşim de çok şükür hassas bu konuda ☺️
Melekkannesi Semihaerbek benm için iyi ya annem ve kayınvalidem yanyana aynı binada😂 kapı komşusuyduk eşimle😂😂
Semihaerbek Melekkannesi nazar değmesin o zaman 🧿😍😍 çok sevindim senin adına huzurlu mutlu dogumlarin olur insallah ☺️☺️