[silindi] 24+6 günlüğüz kusmalarim ara ara devam ediyor çok halsiz düşürüyor halâ devam eden kusmaya bir çözüm bulan var mı? 😔
Ebru52 [silindi] valla ne denesem geçmedi 37 haftalık olduk doğuma gidicez hala kusma bulantı tiksinme halsizlik bayılma
Deletedmom137 [silindi] 18deyim geçmiyorr anacım yemek zor yıyorum prilam dr kullanıyorum doğumdan sonrada kullanıcam😂
[silindi] Deletedmom137 Ben de kullandım baya şimdi kullanmıyorum ama midem yansa bile kusuyorum ve kusunca yüzüm boynum benek benek morarıyor çok halsiz kalıyorum 😔
Deletedmom137 [silindi] ay sen benim ağzımın içini görsen korkarsın ödem yaptı doktora çıktım kusmaktan olmus dedi mide asidi yakmış hep ağzımı😔 bide aft yaralar çıkıyor durma ki onuda hiç sorma napcaz bilmem
[silindi] Deletedmom137 o da vitamin eksikliğinden oluyor herhalde yaralar benim de damagim ve dilimde yara gibi bir şeyler çıkıyor ne yesem yanıyor yedigimden de hic bir tat alamıyorum 🤦♀️
Kkubu80 Bende aynıyım 24+4 'ün hala Prilam Dr içmezsem o günüm zehir oluyor hiç ara vermeden doğuma kadar devam edicem sanırım ben ilaca.
[silindi] Kkubu80 Ben ilaca devam edemiyorum ya hiç içemiyorum 1 -2 gün içsem devamını getiremiyorum bu yüzden kan sayımım düşüyor
Kkubu80 Deletedmom137 iştahım baya açık doymak bilmiyorum hamile olduğumu o an hissediyorum ne görsem yiyorum kusma korkusu olmadan :)
[silindi] 07antdefne Ben de benim uzun sürüyor tuhaf gelmeye başlamıştı geçsin artık her şey bebisler için ama bize de yazık sag salım olsunlar da 🤦♀️