Bestem Kızlar tam 10 gün önce bi taç istedim bu lanet olasi siteden hala kargoya bile vermemişler hep bi oyalama ne yapcam şaşırdım başına böyle bisey gelen var mı cok sinirliyim
58_edaygmr_58 Bestem hangi site bilelim de alış veriş yapmayalım Ara sürekli anca o şekilde üstüne düşerler
Ecrinbzkrt Bestem valla cnm kapıda ödeme olmuyan hıc bır yerden alısverıs yapmam genellıkle ıngstegramdan kapıda ödeme varsa alırım
Ecrinbzkrt Bestem öle yaptıgım ıcınde mecbur yollanıyor ve elıne gelınce bakıp alıyosun ne aklın kalıyor nede paranın yandıgına uzuluyosun inş senınkıde hemen gelır cnm vıcdanlılardır umarım
Cigdem0707 Bestem ben aldım canım gecelik sütyen taç terlik baya da cok tuttu yani.Ama bu hafta da geldi
Humi Bestem internette yayinlayacaginizi soyleyin bugun hamile sitelerinde bastirin biraz tuketici mahkemesine vericem falan diye o zaman hizlandiriar
Cigdem0707 Bestem 1 haftada gelmişti bazen trafikte sorun yaşıyorlar.Ama ürünler birebir aynı istediğim gibi geldi
Esraozturk92 Bestem bende lohusa sepetinden gecelik almıştım ertesi günü kargoya vermişlerdi cnm anlamadım 🤷
1erkek1kiz Bestem instagram dan aldıysan https://instagram.com/sikayetim_varr?igshid=gluot4hg2l20 lınki tıkla buraya mesaj at yardımcı olurlar