Baby17 Merhaba arkadaşlar 8+5 günlük hamileyim. Ve bir iki haftadır inanılmaz kabızlık çekiyorum. Bulantılarımı yiyememelerimi hiç söylemiyorum bile. Popo kısmımda ağrı olmaya başladı ve hala yapamıyorum tuvaletimi çok rahatsız ediyor popomun acıması korkuttu. Var mı tavsiyesi olan?
Hebunturan Baby17 benimde hamileliğimin ilk haftasında başladı şu an 28. Haftaya girmek üzereyim 27 +6 dayım hala kabızlık yaşıyorum
Hebunturan Baby17 benim doğal yollarla yapmadığım hiç bir şey kalmadı bol bol kayısı yiyordum ama hiç fayda etmiyordu
DamlaNur29 Baby17 canım duphalac diye bi surup var ben tüp bebek koydurdum doktor dedi ıkınmak yok en zor durumda kalırsan ilaç iç 1 veya 2 sefee içtim sende yazdır ve iç sonucta ıkınmaktan iyidir ve doktorlar en iyisini bilirler
DamlaNur29 Baby17 kefir ve activia da deneyebilirsin ben activia yiyorum hergün 3 günde bir lavabo ihtiyacım gideriyorum malesef ki
Polat2706 Canım kayısı suyu ve kuru kayısı ye bana iyi geliyor Ve ben içemedim ama içebilirsen zeytinyağı su yarı yarıya bardakta karıştır öyle iç çok etkili diyorlar ben içemedim 😏.
Baby17 Gokser vücuda dışarıdan alınan her ilaç zararlıdır bulantı için verdiği ilacı bile kullanmıyorum bulantı kötü kabızlıkta kötü etkiliyor ama
Gokser Baby17 sizin de mi tıp diplomanız var?🙄 Tabii ki ilaçların yan etkisi var ancak rahatsızlığın boyutları ilaçların yan etkisinden fazlaysa dr lar ilaç veriyorlar... sizin mantığınızla bakarsak ilaç firmaları kapatılsın, hiç ilaç üretilmesin ve tüketilmesin... 🤦🏻♀️
Baby17 Gokser Evet öyle sağlıkçıyım. Ve evet ilaç alınmamalı vücuda hamilelik dışında bile. Teşekkürler yinede.
Gokser Baby17 bir sağlıkçınolarak çok yanlış düşünüyorsunuz, inanamıyorum🙄 keşke sağlıkçı yerine alternatif tıp uzmanı falan olsaydınız, bu şekilde insanları da yönlendiriyorsanız vebali boynunuza kalabilir, dikkat edin derim!!!
Polat2706 nursenakaynak01 yarar canım içebilirsen çok yarıyormuş ben çok kustum içemedim ama 2 yemek kaşığı kadar bile etki etmişti bende
Mehriban94 Baby17 kuru kayisi yiyin her gün düzenli ve bana çok iyi geliyor ilaçlara koşmayan hemen biraz doğal yoldan çözmeye çalişin