Deryadgm edaaedaa33 şöyle söyleyeyim tüp bebekle hamile kaldım ben tedaviye başladığımda 60 kiloydum, gebe olduğumu öğrendiğim gün tartıldım 66 kiloydum şuan 71 kiloyum🙈😂
RuzgarsMommy OlgaArslan 2 hafta sonra ki randevumda başka vitaminler de verebilirim bakicaz dedi . Bende 3 ay geçince birakicam sandım
edaaedaa33 OlgaArslan kız 600 gramdn ne olur cok degl tabı bswer bazı doktorlrda takmıcn insanı sinir edıyolr
Deryadgm edaaedaa33 aslında yemem de bi değişiklik yok biraz hareketsiz kaldım ondan ama düşük riski geçti artık yürüyüşe falan çıkarım
Vildan457 15 hafta -1 kilo 😊 cinsiyet için doktora %100 olmadan söyleme dedim bugün yine 15 gün sonra kesin derim o zaman geldiğinde dedi 😊
Ebrkrc edaaedaa33 ben yine aynıyım pek yiyemiyorum sabah kahvaltısı yok kesinlikle yiyemiyorum omaksama doğru işte anca bi çorba falan atıştırıyorum 😞
Ozlemkubra @edaaedaa33 15+6yız 1kilo aldım diyebilirim belli olmuyor genelde ya aynı kilomda yada yarım kilo bir kilo farkediyor 😊 ama minik bi göbeğim var kilo almamama rağmen
Ozlemkubra @edaaedaa33 cinsiyetimizte 12. Haftada ikili taramada kız dedi doktorumuzda 13. De kesin kız diyerek tebrik etti haftaya gidicem inşallah değişmemiştir bir iki parça aldım 😍
Ebru_erutku34 33+2 haftalık hamileyim 43 le başladım şuan 67 yim 24.25 kilo aldım 😁😁😁 75 i bulur diyo doktorlar 😁😁
Karadenizf Ebru_erutku34 ciddi misin 😱 ben de 44 ile hamile kaldım 48 im şuan daha 15. Haftadayım. Ablam doğuma kadar 65 olursun diyor imkansız diyorum ama pek de imkansız değilmiş 😁😁 maksimum 60 gibi düşünmüştüm ben 😁
Ebru_erutku34 Karadenizf 😁😁 bende öyle diyordum ama valla alınıyor istesende istemesende Allahtan düşük kiloyla hamile kaldım yoksa düşünemiyorum 😁😁😁