edaaedaa33 Ben daha yeni yeni 2 kilo aldım sadece sizde durumlar nasıl kızlar birde cinsiyet ögrendiniz mi 🙈
Smydny edaaedaa33 yarin 16 olcam inslah ctesi gtcem doktra 14 te kiza bnzior demisti bi doktor. vala kendimi tutmazsam kilom alir basini gder suan 2kilo almak uzereyim az kaldi 2. kiloya😂😂
edaaedaa33 Smydny bende kusmalarım btnce yeni başladm almaya aslnda iştahm yk ama zorlaya zorlaya yıyorum😄 13.haftamda erkek dedi doktorm banada bklm degsmzse👶🏻
Dilara9 Ben almiyorum cok sükür atiyorum -4 oldu ama istahim yerinde sükür 🙈♥️Bizde 14 haftalik olduk
Ebrkrc 14 haftalık hamileyim Aksine 5 kilo verdim yeni yeni yemeye başladım sanırım verdgim kilolari geri alırım bundan sonra
edaaedaa33 Ebrkrc 2 ay kusma döneminde bnde 4 kılo verdım daha anca anca toplanyrm almaya basladm bundan snra yeriz inş iştahlı bi şekilde yemek yemeyi özledim😄
EbruMyc edaaedaa33bende 14 + 6 haftalık oldum 5 kilo verdim . Bulantim bitti derecesine geldi şükür bu yemeye alırım artık ☺️
OlgaArslan EbruMyc ayy bulantı da çok zordur Allah hepinizin yardımcısı olsun ikisinde de yaşamadım bilmiyorum ne olduğunu ama hafif mide bulantım olsa bile tiksinen bi insanım halsizlikten ölürdüm vallaha çok zor
OlgaArslan edaaedaa33 bizde 15+5 hafta olduk 😍 erkek dedi doktor ama konuşmaları tereddütlü geldi bir daha ki kontrolde yine soracağım 😀
Pamuk123 1 kg aldımm doktorumuz Kıza benziyor dedi 17. Haftada kontrol var netleşir diye düşünüyorum 😂
Ebrkrc edaaedaa33 ben yine aynıyım pek yiyemiyorum sabah kahvaltısı yok kesinlikle yiyemiyorum omaksama doğru işte anca bi çorba falan atıştırıyorum 😞