-gyns- Havuz Ya yuvarlak olunca kafasıdır diyorum.. Ama bazen elimi atınca anlaşılmadığıda oluyor😅.. Top gibiyse kafası diyorum kendime🤗.. Kaçıncı haftadasınız?..
nzngk Havuz 18haftanın içindeyim solda bazen kasılma hissediyorum şişkinlik ama bebeğim mi bilemiyorum hala belirgin bi hareket de yok.
Sulee1 -gyns- kıyamam kurban olurum bunlara baya canımızı yakıyorlar ama deyiyor diyr düşünyorm kaç haftalıksn canm
-gyns- Sulee1 25 +4👶🏻.. Biraz değişik oluyor bir an birşey oldu sanıyorum😅.. Evet değer onlar için🤗..
Adhnsema 12+1 olduk kızlarr bebeği hissetmem için daha çok erken ama bazen sol tarafım bazense sağ tarafım ağrıyo bu haftalarda biz hissetmesekte yer değiştirebilir mi bebişler 😏
Sulee1 -gyns- kesinlikle öyle sol tarafımla sag bacağıma bii giriyor kımıldama ihtimal kalmıyor =) 29dayım bende
Gulya Kizlar benim oğluşumda sağ tarafimda duruyo kocaman şişiyo sol tarafimda sanki hiç bişey yok😄😄🤰
Ikinciyibekliyorum Havuz sol da duruyor. 15. Haftamdayim doktor ultrasonla bakarken dikkat ettim hep soluma bakiyor doktorda