Melekalyci 1 yaşında bir kızım ve bir bebek daha bekliyorum... Kızım memeden ayrılmak istemiyor nasıl bıraktırabilirim...
Fidan3594 Melekalyci acı falan sürmek iyi değil diyorlar sevdiği şeyden bir anda kopartamazsınız. Yavaş yavaş Bıraktırmak öneriliyor
Bsraakdmr Melekalyci konuşarak mı anlatsanız acaba artık sütümüz bitti kızım gibi vs biraz ağlar ama alışır diye düşünüyorum..
Elifzafer Melekalyci 1 yaş meme birakmak icin cok erken .. doktorlar ve uzmanlar 2 yasina kadar anne sutunun önemini soyluyolar..😑
CananMuhammed Melekalyci emmek için yanına yaklaştığında başka şeylerle onu oyalamaya çalış geceleri de kalktığında süt ya da meyve suyu verirsen bırakır ben oğlumda öyle yaptım. Dört beş gün sonra artık geceleri de kalkmadı ama senin kızın daha küçük olduğu için sütle bebe bisküvisi verirsen geceleri daha iyi olur canım
Elifka Melekalyci gogusune sabır tası alıp sür çocuğa hıcbır zararı yok dhaa 1 hafta oncr ablam denedi ve bıraktı cocugu kendılıgınden
Elifzafer Melekalyci anladm ..ben sirke surmustum kokusundan tiksinmisti.birde yara bandi yapistirmistim yara oldubdiyince istememisti..
Elifka Melekalyci kesinlikle dene işe yarıyor aktardan alınıyor sabır tası siyah renklı suya batırıp gogusune suruyosun
Minigimgeliyor Ben 15+4 haftalık hamileyim kızım 11 ay 10 günlük. Emziriyorum doktorum hiç sorun yok aynen devam dedi ikisinin de gelişimi maşallah gayet iyi.
Melekalyci Minigimgeliyor benim bu hamileliğim digeri kadar rahat geçmiyo belki ondandır birde kisttim vardı benim
Dnzasel Melekalyci canım ben sabirtasi almıştım aktardan onu ıslatıp surmustum acıdı çiz oldu kaka oldu gibi şeyler söyleyerek 1haftada unuttu canm
kedilervekaranfil Başta geceleri verip gündüzleri kesmeyi deneyin. Birden kesmek ikiniz için de zor olur
Ayseirem-61 Benim kızım dört yaşına kadar emdi ve artık illallah etmiştim en son yaş maya sürdüm ve onun kokusundan iğrenmişti tabi bundan 11 yıl önceydi şuanda hamileyim dört aylık allah nasip ederse bu yavruma en fazla iki yıl vericem anne sütü