Beklenenmucizem Arkadaşlar 12 haftalık hamileyim. Bugün doktor a gittim guatr için tiroid değerim düşük çıktı. Doktor 15 gün sonra çağırdı ama ilaç vermedi. Bebeğime bişey olur mu lütfen akıl verin.
kubrakama Beklenenmucizem benim yukseliyor canim ilac kullaniyorum eger diger kontrollerinde dusuk olursa dahiliye ye gonderir ilac verirler
Smydny Beklenenmucizem benm de dusuktu 1 ay sonra tekrar gel dedi henuz gtmedim . ama gebelikte cok az dusuyormus inslah bi skti olmaz duzelir degerlermz
Cumaserife Beklenenmucizem hayır canım sakin kal birşey olmaz benimde troidlerim hızlı çalışıyo dahiliyeye gidiyorum her ay ilk bebekği ögrendiğimizden beri gidiyoruz ilaç vermiyo zaten hormol falan takip ediyo her ay gidiyorum ama zaten son haftalarımız bizde bir sıkıntı yok sende rahat ol daha çok küçük
Aren1 Bende de çıkmıştı başka doktora yönlendirdi ilaç aldım belkide senin ki riskli değildir yada daha sonra tekrar kontrol edip ona göre ilaç verecektir
Beklenenmucizem Aren1 doktor zehirli guatr dan bahsetti . Dedi tiroid değerin düşmüş 15 gün sonra e gene balca korku icindeyim
kubrakama Beklenenmucizem canim icini rahat tut sakin ol birsey olmaz.istiyorsan baska bi doktora daha git
Berivan21- @Beklenenmucizem benim de düşük çıktı canm dahiliyeye git dedi doktorum inşallah gidicem bi skntı olmaz 🤲🏻
[silindi] Tsh değeri düşünce hamilelikte hemen ilaç vermiyorlar çünkü hamileliğin 8 ve 12 haftasında hamilelik nedeniyle tsh düşebiliyor yüksekse ilaç veriyorlar bir sonraki hafta çağırmasının sebebi bu
Berivan21- @Beklenenmucizem ben 35 inci haftamdayım ve yeni düşmüş önceki tahlillerimde bi skntı yoktu umarım bi sorun teşkil etmez 🤷🏻♀️
Beklenenmucizem Berivan21- peki cnm doktorum dedi 15 gün sonra gel tft testine bkcz . Tft testi nedir
Cumaserife Beklenenmucizem bende iki düşük geçirdim aynı durumdayız şu an ama bundan değildir 12 haftalık olmuş artık 3 ayı dolmuş bundan sonra rahat ol bence düşük riskini atlatıyosun
Beklenenmucizem Cumaserife vala diğerinin acısı hala içinde bugün dahiliye öyle deyince icim icim i yedi eve gelmişim 1 bardak su bile icemedim