Pyrzefem Akdenizbebisi Serviks boyunuz cok endise edilecek bir boyutta degil siz yinede cok ayakta durmayin kendinizi yormayin agir seyler kaldirmayin
Haticeakks Akdenizbebisi banada vermemişti doktor 21. Haftada 27 mm ydi uzunlugum dediğim gibi ve sonra kısaldı ben ayakta kaldıkça yürüdükçe şimdi ilaç ve dinlenmeyle toparladik çok ciddi bişey yoktur demekki
Pyrzefem Akdenizbebisi Canim benimde serviks boyu 31 mm yani senden 1 mm fazla bizde sata gore 27+4 ben magnorm magnezyum kullqniyorum doktorum kasilma olmasin die verdi istersen doktoruna sorarak sende kullanabilirsin
Gazel0606 Akdenizbebisi Bnde korkuom bnm kaybım var beş aylık suan 16 haftalığım dikişe gerek yok dediler progestran günde üç defa verdiler magnezyum kalsiyum karısık vitamin verdiler günüm korku stresle geciyor
Akdenizbebisi Gazel0606 ben 1 kere magnezyum kullanıyorum inşallah bende bir sorun olmaz 😞😞😞 sürekli ağlıyordum 1 haftadır kendimi toparladım ağlamıyorum 😟😟
Pyrzefem Akdenizbebisi Canim icin rahat etmiosa doktoruna soyle progestan yazsin bu sekilde stres yaparsan kuzunda olumsuz etkilenir bak
Gazel0606 Akdenizbebisi dikat edin dua edin sizin haftanız büyük Allah’ın izniyle dikat edin bir şey olmaz kaybınızda yok bnde sizle aynı durumdayım ne yapcagımı sasırdım dikiş yok doktorlar gerek yok dio ama bnm öyküm kaybım var günüm stres korkuyla geciyor
Akdenizbebisi Gazel0606 keşke ilk haftalardan serklaj yaptırsaydın sen 😟 benim 1 hafta geriden geliyor ve Zayıf kızım 😥😥😥
Akdenizbebisi Gazel0606 özele gittt tabi oradaki doktorlar daha çok ilgileniyorlar erken haftan birde belki yapalım der benim geç olduğu için yapmadı 🤷🏻♀️
Gazel0606 Akdenizbebisi özel atar dikişi herhalde para aldıklarından gerçi çok pahalı fiyat söylüyorlarmış arastrcsz 😔🤦♀️
Akdenizbebisi Gazel0606 bence 1 kerelik bile olsa düzgün gerçekten güzel bir doktora git çünkü her doktor önermiyor sonra devlette beğendiğin doktora tekrar gidersin olmadın🤷🏻♀️ Ama ihmal etme
Akdenizbebisi Gazel0606 inşallah 😔😔 dua edicem senin için inşallah doktor çok güzel şeyler söyler 🙏🏻🙏🏻
Gazel0606 Akdenizbebisi çok saol bnde senin için etcem sağlıkla gelsin bebişin rahat hamilelik geçir 🤲🏻🌸🌸
Akdenizbebisi Gazel0606 aminnnnnn inşallah 🙏🏻🙏🏻 Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 🙏🏻İnşallah su gibi doğum yaparız çabucak alırız kucağımıza 🙏🏻🙏🏻🤭