Aykal Herkese merhaba. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok akıntım var fazlasıyla ama adet akıntısı değil normal akıntı dün gebelik testi yaptım negatif sizce gebe olma ihtimalim var mı test bozuk olabilme ihtimali varmıdır?
Bus_ak18 Aykal testte akma dağılma yoksa bozuk olma ihtimali yok canım. Ama geç dölleme olduysa çıkmayabilir. Panik yapma 2 gün sonra adet olmazsan tekrar yap testi
Bestem Aykal ama gününün geçmesi gerekiyor biraz canm yani daha bugünmüs adet günün varsa da hemen şimdi çıkmamış olabilir.beklemek çok zor biliyorum ama en az bi hafta bekle bence test yapmak için.umarim pozitif çıkar Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Emine_ Aykal 2 gün daha bekle eğer hala adet olmadıysan ya kan testi yaptır yada yeniden evde gebelik testi alıp yap. Bazen stresden de adet gecikebiliyor
Oznurrb Aykal istersen erken gebelik testleri var reglin geçince onlardan yap. Belki normal teste geçmesi zaman almıştır erken gebelik testinde varsa çıkabilir.
Aykal Bestem evet beklemek zor gerçekten canım hani bazılarının öncesinde yapınca çıkıyormuş silikte olsa bende bi umut denedim işte.
tugbats Aykal adet günümden 2 gün önce yaptığım test çıkmamıştı ama adet günüm 2 gün geçince yaptığım test çıkmıştı
Aykal tugbats ay inşallah benimde öyledir ya belirti falan hissediyorum ama strestendir diye çok umursamıyorum
BusraDevlet83 Aykal Biraz daha bekleyin. Birkaç gün daha. Sonra gidip kan testi verin. En net sonuç orda. Herşey gönlünüzce olsun💜
Neslihannt Aykal kan testi yaptırmanı tavsiye ederim benim 20 gün gecikti adetim 2 3 tane idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı doktora gidince hamile olduğumu öğrendim geç döllenme olabiliyor ve idrar testinde çıkmıyor
HilalG Aykal Adetime 3-4 Gün Vardı Benim de Bayağı da belli bir silik çizgi çıktı ama dedikleri gibi geç döllenmede olabilir bekleyin siz biraz daha😊