annesininpirensesi Arkadaslar bir haftadir oksuruk var gitmiyor birsuru sey denedim benim gibi olup atlatan varmi yada doktoru ilac yazan 33 haftamiz dayiz oksuruk cok bunaltti altima kaciriyorum oksurdukce uyku hic yok gece dahada fena oluyorum
Esilamm38 annesininpirensesi benimde senin haftandayken başıma gelmişti çok kötü Allah yardımcın olsun. Benim doktorum öksürük bebeğe zararlı diye 15 tane antibiyotik iğne yazmıştı bana ve öksürük şurubu
Bestem annesininpirensesi canm sıcak ya da ılık suyun içine pekmez koyup içtin mı denemediysen dene derim bana çok iyi gelmişti geçmiş olsun Allah şifa versin
Glcnazz10 annesininpirensesi bende demin ayni postu açtım afedersn bende idrarimi kaçırıyorum öksürünce artık belim özel bölgem ağırmaya başladı gece uyuyamadım şimdi acilden geliyorum largopen verdi sıcak şeyler iç dedi sıcak suyun içine 1çay kaşığı bal limon bogazi yumuşatıo yine bi de siyah çörek otu kaynatp icebilirsn ama su kaynadıktan snra at içine biraz
11bsb annesininpirensesi ben yaşadım karnıma sırtıma kramplar girdi artık. Bronşit dediler hava verdi ventolin ve budacort ile bence bi doktora görün
Mekamu Pastil kullanabilirsin hamileler için uygun olanlardan. Bende de var şuan seninki kadar değil ama rahatsız ediyor diye pastil aldım.
annesininpirensesi Esilamm38 randevum persembe daha var saglik ocagina gidecektim hemsireyi aradim gelme burdaki doktirlar bisey yazmiyo kadindoguma git dedi bebege zarari olurmu karnim aciyo artik okdurukden dedim olmaz korkma dedi
Esilamm38 annesininpirensesi valla bende olmaz diye biliyordum canim bana da vermemişlerdi sonra kadın doğumcuma gittiğim de bi zararı olur mu dedim olur dedi başımıza gelenlerden sonra korkuyoruz dedi bende kullandım sürekli ılık su içtim ıhlamur içtim bunlarla beraber bide
Seta Geçmiş olsun . Viks merhem sürün göğüs ve boyun bölgenize ben öyle geçirdim. Ama doktorunuza danışın yinede
annesininpirensesi Glcnazz10 ay canm artik pet kullanmaya baskadim camasir degistirmekten bikip limonlu balli su ise yaramadi ama corek otunu deneyim oersembe randevum insallh gecer ozamna kadar